Hoppa till innehåll

Läkare, specialist i Geriatrik eller allmänmedicin till Capio Hemsjukvår...

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Hemsjukvård sydväst består av Capio Vårdcentral Telgeakuten, Capio Lina Hage, Capio Wasa samt Badhotellets vårdcentral. Du utgår alltid frånCapio Vårdcentral Telgeakuten där vifinns i trevliga ochfina lokaler och med närhet till buss, tunnelbana och ett mycket gemytligt villaområde i Södertälje.

Din roll

Vi söker en specialist i allmänmedicin eller geriatriker som vill vara med och fortsätta utveckla Capio Hemsjukvård sydväst och att du har ett stortintresse och erfarenhet av vård av äldre.

Erfarenhet av primärvård, äldreboenden, hemsjukvård, ASIH, geriatrik eller palliativ vård är meriterande. Du är intresserad av att vara med och utveckla vården av äldre och kroniskt sjuka patienter i samarbete med de olika vårdcentralerna.

Som läkare hos oss ansvarar du över våra hemsjukvårdspatienter som för närvarande består av ca 180 inskrivna patienter. Du kommer att ha ca. 10-12 hembesök/vecka och möjlighet till visst hybridjobb.

Vi erbjuder dig
  • Kollektivavtal
  • Närvarande chef
  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
  • Kostnadsfri parkering

Om dig

Legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik och med intresse och erfarenhet av vård av äldre. Erfarenhet av primärvård, äldreboenden, hemsjukvård, ASIH, geriatrik eller palliativ vård är meriterande. Du är intresserad av att vara med och utveckla vården av äldre och kroniskt sjuka patienter i samarbete med den kommunala hälso- och sjukvården.

Du är intresserad av kvalitetsarbete då detta är ett stort fokusområde inom Capio Närsjukvård och liksom vi är du intresserad av att skapa goda och långvariga patientrelationer, ge hög kvalitet i vård och bemötande, bidra till hög tillgänglighet samt till en positiv och utvecklande arbetsmiljö.

Vi vill att du har goda kunskaper i det svenska språket, lätt för att kommunicera och skapa relationer. Du behöver vara flexibel, en god kommunikatör samt har god samarbetsförmåga då vi lägger mycket vikt på teamarbete. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet.

Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi sätter stort värde vid självständighet, delaktighet och engagemang.

För frågor angående tjänsten kontakta gärna rekryteringsansvarig

Helena Funseth, 072-999 13 22

Publicerat: 2024-09-12

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se