Hoppa till innehåll

Bilexperterna söker däckmontör

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bilexperterna söker däckmontör till vår däckverkstad i Söderköping

Bilexperterna i Söderköping är en bil- och däckverkstad där vi utför service och reparation för alla typer av motorfordon samt allt inom däck och fälg. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och sätter säkerheten först för både våra kunder och personal. Vi satsar på ett kundvänligt bemötande till priser som tål att jämföras!


Är du en skicklig däckmontör som gärna arbetat även med tyngre fordon? Brinner du för reparation och kundservice? Vill du bli en del av vår verksamhet? Då har vi jobbet för dig!


Om rollen

Vi söker nu en allsidig däckmontör som kommer vara en viktig medarbetare i vårt gäng och i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Du kommer att arbeta på vår fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon och maskiner, från personbil till entreprenadmaskiner. I arbetet ingår reparation, montering, skifte och balansering. Du kommer alltid att arbeta i nära relation till kund och vara behjälplig i vår kundmottagning, sälja däck, ta emot order, lägga beställningar och hantera kassa. Servicearbete med servicebil förekommer.

Det är ett spännande och utmanande jobb där maximal kundservice har stort fokus. Du kommer mestadels arbeta självständigt med stor möjlighet till att utveckla dina yrkeskunskaper. Du blir en lagspelare i vårt team som idag består av sex medarbetare. Hos oss råder god stämning och laganda där vi alltid hjälps åt och är varandras bollplank. Vi erbjuder självklart lön enligt rådande avtal samt ett antal internutbildningar och friskvårdsbidrag.


Din profil

Du har tidigare erfarenhet av arbete med bil- och däckservice och en fördel om du har arbetat med försäljning och kundservice. Du är ansvarstagande och är van att hugga i när, och där det behövs. Du har förmågan att anpassa dig till förändringar, vara öppen för nya idéer och snabbt skifta fokus när det behövs. Du tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team.

Då vi har ett stort kundfokus förväntas du vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda relationer. Vi värdesätter pedagogisk förmåga som kan förmedla information till våra kunder på ett tydligt och begripligt sätt.

B-körkort är ett krav och det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. God datakunskap krävs då det tillhör det dagliga arbetet.


Ansökan

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Arbetstid: Arbetstiderna varierar varannan vecka, Mån – Tors 07:00 – 16:00 eller 08:00-17:00, fredagar 07:00-16:00.

Placering: Söderköping

Vi behandlar alla ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till: dack@bilexperterna.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se