Hoppa till innehåll

Konstruktör till SMP Parts i Ilsbo

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du industribakgrund med erfarenhet av att konstruera mekaniska och hydrauliska produkter? Är du en drivande person som vill arbeta med såväl produktunderhåll som projekt inom produktutveckling? Då kan du vara den vi söker!

Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Om SMP Parts

SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard.

SMP Parts har ca 100 anställda och i egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförare ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.

Om rollen

Som konstruktör hos SMP Parts kommer du att ha en nyckelroll i det tekniska teamet där du arbetar med att rita och konstruera produkter i CAD. Du blir ett naturligt stöd i den dagliga löpande produktionen där du jobbar med intern produktsupport och produktunderhåll samt möter kundens behov i tekniska frågor.

Du kommer även vara delaktig i utvecklingsarbetet där du får möjlighet att delta i tekniska projekt såsom framtagning av nya produktmodeller eller att arbeta med nya funktioner till befintliga produkter. För rätt person finns möjligheten att gå in som projektledare och äga produkten där du samverkar med såväl interna parter som externa leverantörer och samarbetspartners längs projektets gång.

Hos SMP Parts blir du en del av ett innovativt företag i en växande marknad där du har goda utvecklingsmöjligheter samt stor chans att påverka teamets och bolagets resa framåt. Här arbetar du nära produktionen vilket ger en tydlig koppling mellan ditt arbete och resultatet!

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom konstruktion där du ritat mekaniska och hydrauliska produkter i CAD. Du har god allmän mekanisk designförståelse och har vana av att arbeta i produktionsindustri. Erfarenhet eller kunskap av styrsystem är meriterande, men inte ett krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att driva tekniska utvecklingsprojekt där du fått använda dina förmågor att leda och koordinera processer, både med interna och externa parter. Vidare är du en ansvarsfull lagspelare med ett högt driv, som trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt och har en stor portion trygghet kring ditt produktkunnande.

Krav för tjänsten

  • Arbetslivserfarenhet av att rita mekaniska och hydrauliska produkter
  • Grundläggande mekanisk utbildning såsom maskiningenjör eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet som konstruktör
  • Kunskap i CAD, Solid Edge, samt erfarenhet av att arbeta med PDM
  • God industrivana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Behärska MS Office på god nivå

Meriterande för tjänsten

  • Projektledningserfarenhet
  • Erfarenhet av styrsystem
  • Kunskaper i tyska

Övrigt

Startdatum: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd direkt av SMP Parts

Ort: Ilsbo

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag är 6/10 men då vi arbetar med urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 eller lina@stegra.nu.

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra, här kan du läsa om hur rekryteringsprocessen hos Stegra går till.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se