Hoppa till innehåll

Personlig assistent

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jag är en man som fyller 70 i år. Jag har Parkinsons sjukdom och Demens. Jag behöver nu utöka med en till personlig assistent. Tjänsten är 4 pass på 3 veckor Det är en liten tjänst men väldigt viktig för mig.

Vi använder taklift, komfort rullstol och elrullstol och det är full omvårdnad.

Du kommer att vara med mig i hemmet för det mesta. Du hjälper mig med det allt i min vardag. Du måste ha mycket[1] goda kunskaper i Svenska språket, både i tal och skrift.

Du som söker måste vara utbildad undersköterska och ha erfarenhet av att vårda Dementa och kunskap om Parkinsons sjukdom är meriterande. Jag vill att du är rökfri.

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Vi kommer ha löpande intervjuer. Novasis Mitt AB samordnar assistans i hela landet och kan stundtals ha flera publicerade annonser ute. Rekryteringsproseccen medför hög belastning på våra kundansvariga, vilket gör att vi inte kan ta ansökningar el frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mejl el vanlig postgång. Referensnumret för annonsen måste vara med

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se