Hoppa till innehåll

Logistikutvecklare - Transmission bearbetning

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att tillverka framtidens drivlinor?


Vilka är vi?

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att tillverka framtidens drivlinor?


Scanias transmissionsverkstäder är nu inne i en omvälvande period där vi inte bara lanserar helt nya produkter utan samtidigt tar stora kliv framåt i vår digitala utveckling. Våra verkstäder står inför stora utmaningar och vår logistikutveckling kommer vara en nyckelspelare i att effektivisera och ge dom absolut bästa förutsättningarna för att leverera artiklar med rätt kvalité och kvantitet.

Rekryterande chef till denna tjänst är Johan Moberg, logistikutvecklingschef på Transmissionsbearbetning DXLP. Som ledare beskrivs jag som engagerad och framåtsträvande och jag tycker det är viktigt att vi arbetar tillsammans som team för att nå uppsatta mål.

Du kommer ha stor påverkansmöjlighet att forma rollen tillsammans med mig, dina kollegor och chefen inom det området som ansvarar. I vårt lag tar vi initiativ och ansvar i våra roller och för mig är det betydelsefullt att arbetsklimatet karaktäriseras av öppenhet, ärlighet och högt i tak. Vi tar vara på våra styrkor och hjälper varandra med våra svagheter och på så sätt ger varandra möjlighet att utvecklas.

Arbetsuppgifter

  • Analysera och utvärdera befintliga logistikprocesser för att identifiera effektiviseringsmöjligheter.
  • Använda dataanalys för att optimera leveranskedjor och hantera logistiska utmaningar.
  • Utveckla och implementera strategier för att förbättra logistikflöden och minimera kostnader.
  • Projektleda och driva anläggnings och investeringsprojekt.
  • Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa smidiga och effektiva logistiska lösningar.
  • Skapa och presentera rapporter med analyser och rekommendationer för att stödja beslut.
  • Aktivt deltaga i logistikutvecklingsgruppen strategi och förbättringsarbete.


Din profil

Vi söker en nyfiken person som inte räds nya utmaningar som gillar stora som små problemställningar. Vidare söker vi en individ som gillar att arbeta i ett team men samtidigt också kan driva frågor på egen hand. Du är en individ som delar med dig av dina utmaningar och lärdomar samt bidrar till en öppen och lärande miljö med högt i tak.

Du är en flexibel person som enkelt anpassar dig efter nya förutsättningar och tar ansvar för dina leveranser. Du är en frågvis person som gillar att lära dig nya saker och kontinuerligt utvecklas.

Oavsett om du precis har avslutat din utbildning eller har arbetat inom området ett tag, är vi intresserade av att se hur dina färdigheter och ambitioner passar vår organisation.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid och vi tillämpar en flexibel kontorsmiljö med möjlighet till att arbeta hemifrån.

En logistikutvecklingstjänst ger dig möjligheter att bygga en god grundförståelse för vår produktion och logistikverksamhet samt skapa dig ett nätverk inom organisationen. Vidare finns stora möjligheter till vidareutveckling och ytterligare karriärsteg inom logistikfunktionen på Transmission.

Ytterligare information

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Johan Moberg, tfn 0739-850108 logistikutvecklingschef, Transmissionsbearbetning DXLT.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan bör inkludera ett personligt brev, CV och kopior av betyg. Urval och intervjuer kommer att genomföras från och med V33 på grund av den kollektiva semestern på Scania.. Som en del av processen använder vi oss av urvalstester samt bakgrundskontroll på slutkandidaten.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan, senast den 11 augusti 2024.

Jobbrekvisition 6448

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se