Hoppa till innehåll

IT SUPPORT TEKNIKER (LAN/WAN)

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en IT Support Tekniker till vår kund som lanserar en ny moln/webbaserad serviceverktyg, ”Workshop Suite” (SWS), som kommer att ersätta deras nuvarande produkter (Diagnosverktyget SDP3 samt Multi).I en fas av aktiv utveckling och global lansering av applikationen söker vår kund en resurs för deras Infant Care team. Teamet kommer att fungera som en första linje för problemrapporter och bidra till att snabbt identifiera och lösa avvikelser. Den sökta resursen behöver kunna inleda felsökning, förstå problemets orsak och koordinera resurser för att åtgärda det.I processen med att rulla ut IT-infrastruktur, hårdvara och mjukvara på plats behöver söker vi nuen kommunikativ och stödjande person för att stötta verkstäder och deras lokala IT-team med felsökning för att hitta och lösa problem. När installationen är på plats och verkstäderna kopplar upp mot deras fordon kommer man till nästa steg i kedjan, här behöver man kunna sätta sig in i hur interaktionen med fordonets elsystem fungerar.

Kvalifikationer

Vi söker dig somär beredd att snabbt lära dig och bli insatt i hur SWS med tillhörande hårdvarukomponenter fungerar. Du behöver också få förståelse för kommunikationen mellan applikationen och kundens fordon. Det tillsammans med kompetens på IP nätverk och förmåga att kunna utläsa information från dataloggar för att dra slutsatser av vad som gått fel är avgörande. Du ser till helheten och förstår hur du kan analysera ett komplext IT-system för att förstå rotorsaken till problemet.

• Systemutvecklarbakgrund med kunskap om IT-infrastruktur med inriktning på LAN/WAN

• Grundläggande kunskaper om molntjänster och webbaserade teknologier

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

• God förmåga att kommunicera både inom organisationen och ut till våra marknader i syfte att förstå problem och begära hjälp, "skilled in engaging people"

• Kunskap inom SWS applikationer och nätverksinställningar

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget som IT Support Tekniker så ser vi gärna att du är strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du är även prestigelös och hjälpsam samt har god samarbetsförmåga.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, på plats3 dagar i veckan, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-11-29 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format). Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (149 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se