Hoppa till innehåll
Jägarnas Riksförbund logotyp

Journalist sökes till Jakt & Jägare!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anna Förster
Email
Telefon
Jakt & Jägare söker en driven och kreativ webbredaktör/jaktreporter med näsa för nyheter som vill vara med och utveckla våra digitala kanaler, men som också gärna rycker in och producerar material till vår printupplaga.

Vi tror att du har journalistutbildning, några års redaktionell erfarenhet och har jobbat som webbredaktör eller liknande.

Du är en stilsäker och noggrann skribent som har lätt för att både hitta och producera nyhetsmaterial i ett högt tempo. Ett stort intresse för jakt och vapen är en självklarhet, och vi utgår från att du är jägare. Hos oss får du skriva notiser och reportage om jakt, jaktpolitik, viltvård och vapen – gärna med nya intressanta vinklingar.

Du arbetar obehindrat i olika webbpubliceringsverktyg, behärskar digital bildhantering och känner dig hemma i sociala medier.

Du har lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ. Du kan strukturera ditt arbete och är van att arbeta självständigt. Som person är du nyfiken och initiativrik.

Tjänsten är på heltid. Jägarnas Riksförbund, som Jakt &
Jägare är en del av, har sitt kansli i Södertälje men för rätt kandidat kan vi alltid diskutera tjänstens placering.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Senast den 11 augusti vill vi ha din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det som något för dig? Har du frågor kring tjänsten, ring chefredaktör Anna Förster 08-550 107 80.
Jägarnas Riksförbund logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren