Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hydraulpump Svenska växer och vi söker nu dig med kunskaper inom svetsning och som är redo för en ny utmaning. Är du lösningsorienterad, initiativrik och vill arbeta i en ombytlig miljö både på vår verkstad och på plats hos kunden? Då tror vi att det är dig vi söker nu när vi tillsammans tar bolaget och teamet till nästa nivå!

Hydraulpump Svenska är servicebolaget som tillsammans med serviceåkeriet Svenskt Kretslopp AB bildar en koncern. Hos Hydraulpump Svenska arbetar vi dels med att utföra service och underhåll hos våra kunder men vi har även en intern svetsavdelning och verkstad. Då vi är märkesoberoende utför vi service, underhåll och reparationer hos en mängd företag och deras maskinparker, till störst del på containrar och återvinningsmaskiner men även övriga industrimaskiner.

Om tjänsten

Som svetsare/smed hos oss blir du en viktig del i arbetet med att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Du arbetar du med reparationssvetsning av bland annat containrar och komprimatorer. Du utför MIG/MAG-svetsning och MMA-svetsning, TIG-svetsning förekommer också. Vi jobbar främst i svart material men även i aluminium och rostfritt. Mycket av ditt arbete utförs på vår verkstad men då du arbetar med reparationssvetsning kan det även vid behov utföras på plats hos kunden.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom svets och smide men även med servicetekniker för att stötta upp i deras arbete ute i fält.

Du erbjuds en varierande roll inom svetsning då du bland annat får arbeta i olika miljöer både på plats ute hos kund och i vår verkstad. För dig med rätt vilja och engagemang finns goda möjligheter att utvecklas i din roll och för dig som inte redan är IW-utbildad har möjlighet att bli det hos oss. Har du viljan kan du därmed även arbeta i vårt licensgäng och få åka ut till kunder i hela landet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet av manuell svetsning (MIG/MAG/MMA) och med kunskap inom reparationssvetsning. Har du erfarenhet av TIG-svetsning och/eller rostfri svetsning ser vi det som meriterande men inte ett krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av ritningsläsning eller om du är IW-utbildad. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är krav för tjänsten, likaså B-körkort och grundläggande datorkunskaper. Det är dessutom starkt meriterande om du har utbildning i Heta arbeten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering. För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är lösningsorienterad, nyfiken och har ett stort driv och engagemang. Du är noggrann och serviceminded i ditt arbete och tycker det är viktigt att leverera till kunden. Självklart är du dessutom en lagspelare som trivs med att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid.

Placeringsort: Du utgår från verkstaden i Mölnbo, Södertälje, resor i närområdet förekommer. För dig som redan är eller har viljan att bli licenssvetsare finns även möjlighet att vid behov utföra arbete i hela landet.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter hos Jobbet.se, Hanna Koponen på 073-5920393 eller Anna Nord på 073-9816414.

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av oss? Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Krav

  • Erfarenhet av manuell svetsning (MIG/MAG/MMA)
  • Kunskap inom reparationssvetsning
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande datorkunskaper

Meriterande

  • Erfarenhet av TIG-svetsning och/eller rostfri svetsning
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • IW-utbildning
  • Utbildning i Heta arbeten

Om arbetsgivaren - Hydraulpump Svenska AB

Hydraulpump Svenska är servicebolaget som reparerar och besiktigar bland annat komprimatorer, containrar, tryckkärl men även övrig industriell utrustning inom Mälardalen främst. Vi är märkesoberoende vilket gör att vi kan utföra service och underhåll hos en bred mängd företag och deras maskiner. Det stora fokuset ligger på kvalitet på varje enskilt uppdrag, att ha en nära kontakt med kunden är viktigt för oss. Vår personal har stort engagemang och vill att varje enskild kund skall bli nöjd med varje utfört uppdrag.

Hydraulpump Svenska AB (HP Service) ingår i en koncern med Svenskt Kretslopp AB samt Smide Bläster & Lack i Mälardalen AB. Den gemensamma nämnaren inom koncernen är korta beslutsvägar, personlig service och hög kvalitet, bra utbildningar och ingenting är omöjligt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se