Hoppa till innehåll

Servicetekniker

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Hydraulpump Svenska växer och nu söker vi en servicetekniker till teamet. Har du en bred teknisk kunskap och vill utvecklas inom service och reparationer i en varierande roll? Då tror vi att det är dig vi söker nu när vi tillsammans tar bolaget till nästa nivå!

Hydraulpump Svenska är servicebolaget som tillsammans med serviceåkeriet Svenskt Kretslopp AB bildar en koncern. Hos Hydraulpump Svenska arbetar vi dels med att utföra service och underhåll hos våra kunder men vi har även en intern svetsavdelning och verkstad. Då vi är märkesoberoende utför vi service, underhåll och reparationer hos en mängd företag och deras maskinparker, till störst del på containrar och återvinningsmaskiner men även övriga industrimaskiner.

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss utför du service och reparationer på bland annat komprimatorer, tryckkärl och övriga industrimaskiner. Arbetet innefattar allt från akuta reparationer till förebyggande underhåll och besiktningar. Då rollen är bred får du möjlighet att utvecklas inom såväl el, elektronik, pneumatik och hydraulik men självklart även växa inom just ditt intresseområde. Du kommer att ha servicebil och utgå hemifrån eftersom arbetet till störst del utförs på plats hos kund. Verkstadsjobb i våra egna lokaler förekommer också.

Du får en självständig roll med många kontaktytor där du dagligen får träffa våra kunder i olika branscher. Givetvis har du även ett bra stöd och kontinuerlig kontakt med kollegor inom organisationen. Vi är ett sammansvetsat gäng som hjälps åt när det behövs och vi ser till att du från start får en bra introduktion för att komma in i arbetet på bästa sätt.

Du erbjuds en varierande roll där ingen dag är den andra lik och möjlighet att utvecklas som servicetekniker. Du får arbeta med spännande teknik och en mängd olika kunder. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar vilket dessutom ger dig goda möjligheter att bidra till och påverka vår fortsatta utveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och med det har du teknisk kunskap. Vi ser att du har grundläggande kunskaper inom hydraulik, pneumatik, elektronik, el och mekanik. Huruvida du har mer eller mindre erfarenhet inom något av områdena är inte det viktiga, huvudsaken är att du har viljan att lära då rollen är bred. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat i fält och om du är utbildad inom Heta arbeten. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är krav för tjänsten, likaså B-körkort och grundläggande datorkunskaper. Har du dessutom erfarenhet av PLC-programmering är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering. För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är lösningsorienterad, nyfiken och har ett tydligt kundfokus i ditt arbete. Du är serviceminded i ditt arbete och har ett sinne för ordning och reda. Självklart är du dessutom en lagspelare som trivs i att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid.

Placeringsort: Du utgår hemifrån och arbetar på plats hos kunderna inom Mälardalen med omnejd. Arbete på verkstaden i Mölnbo, Södertälje förekommer.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter hos Jobbet.se, Hanna Koponen på 073-5920393 eller Anna Nord på 073-9816414.

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av oss? Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Krav

  • Erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och med det teknisk kunskap
  • Grundläggande kunskaper inom hydraulik, pneumatik, elektronik, el och mekanik
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande datorkunskaper

Meriterande

  • Erfarenhet av fältarbete
  • Utbildning inom Heta arbeten
  • Erfarenhet av PLC-programmering


Om arbetsgivaren - Hydraulpump Svenska AB

Hydraulpump Svenska är servicebolaget som reparerar och besiktigar bland annat komprimatorer, containrar, tryckkärl men även övrig industriell utrustning inom Mälardalen främst. Vi är märkesoberoende vilket gör att vi kan utföra service och underhåll hos en bred mängd företag och deras maskiner. Det stora fokuset ligger på kvalitet på varje enskilt uppdrag, att ha en nära kontakt med kunden är viktigt för oss. Vår personal har stort engagemang och vill att varje enskild kund skall bli nöjd med varje utfört uppdrag.

Hydraulpump Svenska AB (HP Service) ingår i en koncern med Svenskt Kretslopp AB samt Smide Bläster & Lack i Mälardalen AB. Den gemensamma nämnaren inom koncernen är korta beslutsvägar, personlig service och hög kvalitet, bra utbildningar och ingenting är omöjligt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se