Hoppa till innehåll

Lärare i naturkunskap

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Distanslärare i naturkunskap på komvux i icke-vinstdrivande stiftelseFolkuniversitetets verksamhetsidé handlar om att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi är ett icke-vinstdrivande studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet och högskolor och är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser.

Vi söker fler lärare till våra komvuxtutbildningar som ges på distans. Har du naturkunskap i din behörighet ser vi fram emot att höra av dig.

Arbetsområde: Du undervisar elever i naturkunskap på distans i vår lärplattform Moodle. Du är med och bygger upp och utvecklar kurser. I formulär i din ansökan anger du vilka kurser utöver naturkunskap som du har behörighet i. Då kurserna i naturkunskap ges i mindre omfattning kan detta vara ett uppdrag som kompletterar arbete/uppdrag du har hos annan arbetsgivare. Du har möjlighet att arbeta hemifrån eller från något av våra kontor. Konsultavtal är också möjligt.

Vårt erbjudande: Som lärare på Folkuniversitetet är du en del av en idéburen organisation där alla eventuella överskott går tillbaka till verksamheten. Du tar del av folkbildningens värderingar och bred kunskap och förståelse om vuxnas lärande. Din pedagogiska frihet är stor inom avtalets ramar och dina idéer uppskattas. Du har även möjlighet att arbeta som konsult.

Kvalifikationer: Legitimerad gymnasielärare i naturkunskap.

Meriter: Det är meriterande med erfarenhet av att undervisa vuxna och jobba med distansundervisning.

Egenskaper: Du är en skicklig lärare med gedigna ämneskunskaper och kunskap om vuxnas lärande, hög digital kompetens och du sköter vant den administration som är knuten till lärarrollen. Din förmåga att vara flexibel och planera ditt arbete i den föränderliga komvuxverksamheten är god.

Information och frågor: Sista ansökningsdag 11/8 men vi hanterar ansökningar och anställer/kontrakterar löpande.

Charlotte Andersson, rektor, charlotte.andersson@folkuniversitetet.se, 08-789 41 23. 

Michaela Zankl, regionchef, michaela.zankl@folkuniversitetet.se, 08-789 41 11.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se