Hoppa till innehåll

Verksamhetschef till Dialysklinik

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi erbjuder:

Spännande och mycket utvecklande tjänst till dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträde. Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på vår klinik.

Arbetsuppgifter:

På vår klinik i Södertälje erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare.

Här kombineras omvårdnad och medicinsk teknik och vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande och spännande arbete, med möjlighet till vidareutbildning i njurmedicin.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för kliniken vad gäller budget, kvalitet och medarbetare. Dina dagliga arbetsuppgifter är bland annat: att planera och leda det dagliga arbetet, att rekrytera, coacha och inspirera dina medarbetare, sätta rutiner och processer och se till att dessa följs , att se till att vi bedriver en kostnadseffektiv verksamhet, att ha ett nära och gott samarbete med vår uppdragsgivare.Till din hjälp har du en Biträdande Verksamhetschef och supportfunktioner inom ekonomi, HR och operations. Du rapporterar till vår Country Manager och ingår i den Operativa Ledningsgruppen med övriga Verksamhetschefer i Sverige.

Utbildning, erfarenhet och egenskaper:

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso- och sjukvård. Kunskap om och erfarenhet inom njursjukvård och dialys är ett krav.

Förmåga att strukturera och organisera kliniken och alltid arbeta efter ständiga förbättringar.

Förmåga att få alla känna sig delaktiga i att det är du och personalen som tillsammans driver kliniken.

Förmåner:

  • Arbete Måndag -Fredag
  • Nära kommunikationer
  • Friskvård
  • Tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy
  • Mentor
  • Tjänstepension
  • Kollektivavtalsanslutna
  • Värderingsstyrd företagskultur – TRUE CARE
  • Stort internationellt kontaktnät
  • Årlig kick-off

För frågor eller funderingar vänliga kontakta HR chef Petra Mälarholm på: petra.malarholm@diaverum.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se