Hoppa till innehåll

Vallviks Bruk AB söker en ekonom

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Rottneros

Vi är specialister på pappersmassa

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer.

Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.

Om tjänsten

Vill du arbeta med brett ekonomiarbete med många spännande uppgifter i en familjär och trevlig miljö? Vi söker en ekonom som vill ta en ansvarsfull roll där du arbetar med frihet under ansvar och samtidigt ges möjligheter att utvecklas.

Du kommer att ansvara för den löpande redovisning så som kontoavstämningar och uppföljning av fakturaflöden samt in- och utbetalningar med tillhörande aktiviteter för koncernbolagen.

Din profil

Vi söker dig som har en stor drivkraft är initiativrik, och som får saker att hända genom ditt engagemang. För att trivas i rollen krävs prestigelöshet och stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna.

Du har förmåga att arbeta enligt interna processer där kvalitet och deadlines styr ditt arbete. Tjänsten innebär mycket dialog med kunder och andra avdelningar så vi förutsätter att du har lätt för samarbete, är pedagogisk och kommunikativ.

Förändring ser du som en del av ditt arbete och har en flexibel och lösningsorienterad approach mot det. Att vara en lagspelare är naturligt för dig och du delar gärna med dig av dina kunskaper.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund;

vi engagerar oss, vi respekterar alla och vi är proffs

Du har en gymnasieutbildning ekonomiskinriktning, YH-utbildningen eller vad bolaget bedömer likvärdigt.

Övrigt

Tjänsten: Heltid, visstidsanställning

Start: Omgående med hänsyn tagen till ev uppsägningstid

Arbetstid: Mån-tors 7:30-16:12, fred 7:30-14:57

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se