Hoppa till innehåll

Bussförare Söderhamn

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nya vardagshjälte? Vi växer i Hälsingland och söker nu dig som vill arbeta som bussförare i Söderhamn eller Bollnäs/Edsbyn!

Hos oss på Transdev är du en viktig person – du är en riktig hjälte som dagligen ser till att våra resenärer kommer till skolan, jobbet, sjukhuset eller fritidsaktiviteten. Utan dig, stannar Sverige och vår vardag skulle inte fungera lika smidigt.Om dig Är du social, ansvarstagande och gillar att hjälpa människor samtidigt som du trivs bakom ratten är bussförare jobbet för dig. Du för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och resenärsituationer.

Du behöver inneha giltigt:

  • D-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)*
  • Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
  • Samt behärska svenska i tal och skrift

*Om du inte har ett giltigt YKB i dagsläget, finns det möjlighet till dialog kring detta och att kunna uppdatera genom oss.En typisk arbetsdag Du börjar och avslutar alltid arbetsdagen på depån i Söderhamn, Bollnäs eller Edsbyn. Arbetstiderna varierar, beroende på tidtabellen och ditt arbetspass upplägg. Som timanställd hos oss finns det gott om pass att bli tilldelad. Våra bussar går i linjetrafik, årets alla dagar, dygnet runt.

Det är ett varierande arbete med mycket eget ansvar samtidigt som det är ett socialt arbete. Även om du kör samma linje, möter du nya människor varje dag. Du finns till hands för att svara på frågor som resenärerna kan ha längs vägen.

Utöver det rapporterar du in om eventuella trafikstörningar, avvikelser och fordonsfel till trafikledningen.

Du är helt enkelt ansiktet utåt för kollektivtrafiken och din främsta uppgift är att ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa!Om Transdev Hälsingland Vi har bedrivit linjetrafik i Hälsingland sedan år tillbaka och idag består förarkåren av fler än 130 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en fin sammanhållning och varm laganda. Många har lång erfarenhet i branschen och vi delar, bildligt och bokstavligt talat, kunskap och kompetens längs med vägen. Vi strävar efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med resenären i fokus!Vad vi erbjuder

  • Trygg anställning
  • Lön enligt kollektivavtal
  • Kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension
  • Ett så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör
  • Utbildning och möjligheter till vidareutveckling både lokalt och globalt
  • Generöst friskvårdsbidrag

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!

Omfattning: BehovsanställningPlaceringsort: Söderhamn, eller Bollnäs/EdsbynAnställningsform: Behovsanställning, med goda möjligheter till tillsvidareStartdatum: Enligt överenskommelseLön: Enligt BBA (Bussbranschavtalet)Sista ansökningsdatum: 31 augusti

Låter detta som ett jobb för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Då det är semestertider kan återkoppling komma att dröja till augusti månad.

Rekryteringsprocessen ser ut som följande:

  • Genomgång av din ansökan
  • Telefonavstämning
  • 1a-intervju med rekryterande chef
  • 2a-intervju / provkörning
  • Referenstagning

Vi ser fram emot din ansökan!

(Observera! Vi behandlar inte ansökningar som inkommer via mail)

Vid frågor om tjänsten

Daniel Hallström, enhetschef Söderhamn, daniel.hallstrom@transdev.seIrene Söderberg, enhetschef Bollnäs/Edsbyn, irene.soderberg@transdev.se

Om Transdev Sverige Transdev Sverige har cirka 7 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se