Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Verkmästare till Iggesund

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Företaget startade 1919 av Birger Höglund och är därmed ett av Sveriges äldsta påbyggnadsföretag.
Med lång erfarenhet och närvaro på marknaden är man idag en av Sveriges ledande tillverkare av påbyggnader för transporter inom skogsnäringen.
Vi har idag ca 100 anställda och ingår i OP Gruppen. Fokus är att tillverka kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrins transporter. Maskinerna byggs i Säffle och Mjölby. Vi har även 3st serviceanläggningar i olika storlek. Säffle, Mjölby och Iggesund.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en operativ verkmästare till OP höglunds serviceverkstad för tunga fordon i Iggesund.
Som verkmästare kommer du att ha en central roll i att leda och organisera serviceverkstaden. Rollen är kombinerad vilket innebär att du även kommer att arbeta operativt som servicemekaniker tillsammans med övriga verkstadsteamet. Du kommer att arbeta med service, felsökning och reparationer av påbyggnader på timmerbilar, skogskranar, timmersläp, flisbilar och flissläp.
Som verkmästare kommer du att ansvara för att säkerställa effektivitet, kvalitet och noggrannhet. Du planerar och schemalägger underhålls- och reparationsarbeten, hanterar verkstadsutrustning och resurser, hanterar arbetsorder och prissätter. OP höglunds är under en förändringsprocess och rollen kan komma att formas utefter hur organisationen utvecklas.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av mekanikeryrket och fordonsteknisk utbildning eller liknande. Du har kunskap inom el, hydraulik och felsökning. Viss datorvana krävs då arbetet innefattar administrativt arbete. Vi ser att du är en positiv person som trivs med att ha ett nära samarbete med kollegor, men tar samtidigt eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under din arbetsdag. Du är noggrann, strukturerad samt mån om att ge god service. Har du C/CE-kort ser vi det som väldigt meriterande. OP höglunds erbjuder ett varierande och utvecklande arbete, där det krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och inte rädd för att hugga i när det behövs.

Ansökan
Denna tillsättning är i samarbete med Clockwork. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om du har några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer som vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Vi ser fram emot din ansökan.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget startade 1919 av Birger Höglund och är därmed ett av Sveriges äldsta påbyggnadsföretag. Med lång erfarenhet och närvaro på marknaden är man idag en av Sveriges ledande tillverkare av påbyggnader för transporter inom skogsnäringen. Vi har idag ca 100 anställda och ingår i OP Gruppen. Fokus är att tillverka kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrins transporter. Maskinerna byggs i Säffle och Mjölby. Vi har även 3st serviceanläggningar i olika storlek. Säffle, Mjölby och Iggesund.