Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Mekanik chef till Vallviks Bruk

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är specialister på pappersmassa!

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Vår trivsamma anläggning i Vallvik är vackert belägen vid kusten, ca 15 minuter söder om Söderhamn och ca 50 minuter norr om Gävle.

Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar!

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt - produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara.
Vi stärker upp vår organisation och söker en Mekanik Chef till vår anläggning i Vallvik

Dina arbetsuppgifter
Som mekanik chef k hos oss får du möjlighet att arbeta med säkerhet, teknik och leda en driven personalgrupp som vill utvecklas som grupp och individer. Du kommer stödja arbetsledarna i gruppen i tekniska-och personalfrågor. Du är en nyckelspelare som ser till att det dagliga arbetet fungerar inom din avdelning och du samarbetar med den övriga verksamheten.

I rollen ingår ett övergripande ansvar för det mekaniska underhållsarbetet, budget, verksamhetsmål samt möjligheten att driva investering och reinvesteringsplaner.

Din profil
Att vara en närvarande ledare, lyssna på dina medarbetare och skapa arbetsglädje utan att tumma på säkerhet och mål är något som är självklart för dig. Som person är du lösningsorienterad, du ser möjligheter i uppkomna problem och tillsammans med din personal driver du verksamheten framåt. Du känner dig bekväm i sociala sammanhang, och är strukturerad.

Du har en ingenjörsexamen inom teknik/mekanik eller motsvarande erfarenhet. Du är van att leda personal samt administrativt arbete.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt dock senast den 18 augusti 2024. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.