Hoppa till innehåll

Junior redovisningsekonom MVUSAB Smedjebacken

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

MVUSAB är en komplett svets- och mekanisk verkstad i Smedjebacken – mitt i Sverige. Vi utför svetsning, skärande bearbetning och montage samt gör serviceuppdrag på plats hos våra kunder.

Vi är idag ca 120 anställda som tillsammans erbjuder våra kunder tillverkning av komplexa stålkonstruktioner exempelvis till gruvnäring, skogsindustri och kraftöverföring över hela världen. Vi arbetar varje dag för att göra våra kunder starkare och vara den innovativa, kompetenta och pålitliga partnern med fokus på en hållbar framtid.

Sedan 2021 är MVUSAB ett helägt dotterbolag till Enerco Group AB med ca 1000 medarbetare på 25 orter i Sverige och huvudkontor i Hofors.

MVUSAB är ett starkt varumärke med väl etablerade kundrelationer. Vi bygger för framtiden och nu har du chansen att följa med på vår spännande framtidsresa.Vi söker en junior redovisningsekonom som vill utvecklas tillsammans med oss.

Kort om tjänsten

Som Junior Redovisningsekonom hos oss kommer du att ingåi vårt ekonomiteam. Du kommer att arbeta nära vår seniora redovisningsekonom och ekonomichef och ha möjlighet att utveckla din kompetens inom en rad olika ansvarsområden. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill växa inom redovisning.

Ansvarsområden och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Junior Redovisningsekonom kommer du att hantera leverantörsreskontran genom att ta hand om inkommande fakturor, attestera dem och se till att betalningar genomförs korrekt. Du kommer också att utföra bankavstämningar, inklusive uppdatering av likviditet, för att säkerställa korrekt bokföring av alla banktransaktioner. I din roll ingår även fakturering, där du skapar och skickar fakturor samt följer upp för att säkerställa att de blir betalda i tid.

Vidare ansvarar du för att stämma av balanskonton och identifiera eventuella avvikelser för att säkerställa att redovisningen är korrekt. Du kommer att hantera periodiseringar för att säkerställa korrekta månads- och årsbokslut samt ta hand om interna mellanhavanden genom att hantera och stämma av dessa.

Personliga kompetenser

För att lyckas i rollen som Junior Redovisningsekonom behöver du vara noggrann, strukturerad och ha en god förmåga att arbeta självständigt. Du har öga för detaljer för att kunna identifiera och lösa problem effektivt. Goda kommunikationsfärdigheter och en förmåga att samarbeta i team är också viktiga egenskaper, då du kommer att arbeta nära kollegor och andra avdelningar inom företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du bör ha grundläggande kunskap inom redovisning och bokföring. Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av ekonomisystem är meriterande.

Värderingar

Du delar även Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll i en framgångsrik och växande verksamhet.

Möjlighet till kompetensutveckling och karriärmöjligheter.

Ett engagerat och stöttande team med hög kompetens.

Konkurrenskraftig lön och förmåner.

AnsökanVi tillämpar löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se