Hoppa till innehåll

DRIFT & NÄTVERKSTEKNIKER TILL BOSNET

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gillar du IT-infrastruktur och operativ nätverksdrift och vill vara på en arbetsplats som bidrar till ett hållbart samhälle? Är du en motiverad problemlösare och vill arbeta med varierande arbetsuppgifter? Bosnet i Skövde söker nu sin nya Drift- och Nätverkstekniker, ansök nedan och sök redan idag!

Din vardag

I rollen som Drift- och Nätverkstekniker kommer du att arbeta med drift och förvaltning av nätverksinfrastruktur, system och applikationer tillhörande nätverkstjänsten och dess kunder. Du kommer även att arbeta med implementering av nätverkstjänster och lösningar. Du hanterar den dagliga driften och administration av företagets servrar och applikationer, konfigurering, installation, underhåll och uppgradering av hård- och mjukvara. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:

• Förvalta utpekade system och infrastruktur

• Uppdatera & underhålla driftdokumentation och rutiner kopplade till infrastrukturen

• Implementation av tjänsterna inom nätverk för både nya och befintliga kunder

• Utveckla implementations förfarande och automatisering

• Felsökning och övervakning av nätverksinfrastruktur och dess tjänster

• Proaktivt arbete inom ramen för infrastruktur med ex skapande av rutiner, dokumentation och intern utbildning genom kompetensöverföring.

Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och en chans att utvecklas inom en bred och varierad IT-miljö tillsammans med härliga kollegor!

Vem är du?

Förutom teknisk kompetens värderar vi också din personlighet. Du är bekväm med att ta initiativ och ansvar och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. Du har en väl utvecklad förmåga att kunna analysera och lösa problem. Du uppskattar ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga. Du motiveras av att delta i förbättringar av processer och rutiner.

Krav:

• Gedigen erfarenhet av arbete med dagens nätverkskommunikation och IT-system.

• Svenska och engelska - i både tal och skrift

• B-körkort

• Erfarenhet av Linux

• Microsoft 365

• Mycket goda kunskaper inom routing och switching

• Erfarenhet av brandväggar och nätverkssäkerhet

Erfarenhet av PON-teknik, IP/MPLS och VMware ses som meriterande för tjänsten, liksom arbete inom ISP- eller stadsnätsmiljöer. Även kunskaper i Python och erfarenhet av robust fiber ses som positivt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Bosnet med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Bosnet. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-13.

Om Bosnet

Välkommen till vårt öppna nät, en plattform som ger dig friheten att välja det bästa bredbandsleverantören för dina behov. Bosnet driver och utvecklar ett öppet fibernät, en plattform som ger valfriheten att välja bland flera leverantörer av bredbandstjänster. Vi erbjuder inte några egna bredbandstjänster. Vi fokuserar endast på att driva fibernätet och erbjuda tjänsteplattformen. Bosnet tillhandahåller hållbar, pålitlig och framtidssäker infrastruktur med hög prestanda. Vi ser till att bredbandsleverantörer kan leverera sina tjänster utan avbrott och dröjsmål. Vi sitter på Science Park i Skövde.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se