Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ledande tekniker till Eltel

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av att bygga, underhålla och serva nät? Vill du ta nästa steg och ha ett övergripande ansvar för ett team med tekniker och följa upp dem i deras dagliga arbete? Då bör du läsa vidare om tjänsten som ledande tekniker hos Eltel!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eltel.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom och hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel Networks är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som ledande tekniker arbetar du med koppar- och fiberarbeten där du bygger, underhåller och servar kommunikationsnät och samhällskritisk infrastruktur. Du arbetar i varierade miljöer inom- och utomhus hos privatpersoner, myndigheter och företag. Tillsammans med dina kollegor hanterar ni uppdrag som varierar i tid och komplexitet. I den ledande delen av rollen har du ett övergripande ansvar för teamet, vilket innefattar att följa upp teamet i det dagliga arbetet samt vägleda dem i att utvecklas i sina roller. Vidare har du uppföljning mot kund vid mindre uppdrag, där du vid större uppdrag rapporterar till projektledaren inför uppföljning med kund. I den ledande funktionen ingår också att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet i ditt och teamets arbete. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

* Arbete ute i fält som tekniker
* Bygger, driftsätter och underhåller nätet
* Arbete i olika miljöer och hos olika kunder
* Leda teamet med tekniker och stötta i deras dagliga arbete
* Uppföljning mot kund för mindre uppdrag och ta fram underlag till projektledare vid större uppdrag
* Säkerställa kvalitet och kundnöjdhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller motsvarande kompetens
* Flera års erfarenhet från arbete med montering, installation och underhåll
* B-körkort för manuell växellåda
* Behärskar svenska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.