Hoppa till innehåll

Behandlings/Omsorgs personal

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Behandlingspersonal/omsorgspersonal till Aramia Omsorg

Aramia Omsorg är en privat vårdgivare med LSS boenden som ligger utanför Skövde. Vi har två enheter, Skultorp LSS med 16 platser och Sjogerstad LSS med 11 platser. Målgruppen på Aramia Omsorg är vuxna män och kvinnor med psykiska och fysiska funktionshinder. Vi tar också emot personer inskrivna inom rättspsykiatrin. I denna annons eftersöker vi tre 100% tjänster varav två tjänster på Skultorps LSS och en tjänst på Sjogerstad LSS.

Kvalifikationer

Vi söker behandlingspersonal med inriktning inom psykiatri eller annan relevant utbildning för uppdraget såsom undersköterska, behandlingspedagog etc. Utbildning inom vård och erfarenhet av arbete med personer med psykisk funktionsnedsättning är meriterande. Du är lyhörd och empatisk och sätter klientens behov i fokus. Du är också lösningsfokuserad och proaktiv i ditt jobb och van att hantera komplexa situationer. Du har en förmåga att skapa och behålla goda relationer.

ARBETSUPPGIFTER

Som behandlingspersonal på Aramia Omsorg deltar du i klientens omvårdnad, behandling och rehabilitering. Du är en viktig del i klientens vardag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja, motivera och praktiskt hjälpa individen att nå sina mål. Vi arbetar tillsammans i team där vi har flera olika professioner och vi har kontinuerlig handledning i grupp utifrån personcentrerad vård.

I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera enligt gällande lagkrav och utföra insatser som är beslutande enligt socialtjänstlagen samt utföra insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har en god förmåga att samarbeta med kollegor, samarbetspartner och anhöriga för att klienten skall få det optimala stödet. Det är också viktigt att du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift. Arbetet innebär schemalagd tjänstgöring.

Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

VI ERBJUDER

På Aramia Omsorg erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. En individuell lönesättning. Vi erbjuder personal kontinuerlig utbildning då vi ser att de bidrar med kunskap och inspiration i det dagliga arbetet. Regelbunden grupphandledning med extern handledare. Anställda har tillgång till företagshälsovård och får årligen ett friskvårdsbidrag.

Vill du ha stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där samarbete med andra är lika viktigt som att kunna jobba självständigt, då är du den vi söker.

ÖVRIGT

Utifrån genusperspektivet ser vi gärna manliga sökande för en mer jämställd arbetsplats. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

KRAV

Relevant utbildning för uppdraget.

B körkort för manuell växellåda är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemanning- och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Upplysningar lämnas av:

Anne Hansson/ Samordnare Skultorp LSS

Mobilnummer: 0763-28 61 19

Pauline Touma/ Samordnare Sjogerstad LSS

Mobilnummer: 0763-12 16 54

Jacqueline Ghareb/ Samordnare Sjogerstad LSS

Mobilnummer: 0735-02 67 04

Välkommen att skicka in din ansökan till Aramia Omsorg!

anne.hansson@aramiaomsorg.se

Ange referens: Behandlingspersonal/Omsorgspersonal

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se