Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Miljövärd

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård.

Arbetsuppgifter

Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer kontaktar du Erik Pettersson på tel 0500-47 74 02 (vecka 27-28), Fredrik Ljunggren på tel 0500-47 74 23 (vecka 29-30) eller Mattias Johansson på 0500-47 74 51 (vecka 31).

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Fackliga företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Mattias Flink som nås på telefon 0500-47 74 79 och Camilla Eklind som nås på 0500-47 74 70.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2024. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering

Krav
  • B-körkort
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor.
AB Skövdebostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå. Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.