Hoppa till innehåll
Pierre Billackering AB logotyp

Regionchef väst

Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en affärsdriven ledare som vill vara med och skapa framtidens möjligheter? Hos Pierre Billackering får du en nyckelroll där du kan göra verklig skillnad och påverka regionens framgång!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som regionchef väst har du det övergripande ansvaret för att leda och stötta platscheferna inom regionen. Du ansvarar för att säkerställa att företagets policys, mål och arbetssätt efterlevs och att platscheferna har rätt förutsättningar för att nå sina mål. I rollen ingår personalansvar, inklusive medarbetarsamtal och lönesättning, samt ansvar för arbetsmiljö och kvalitetskontroller. Du arbetar kontinuerligt med förbättringar av arbetsprocesser och effektivisering av produktionen inom regionen. Utöver detta har du ansvar för kundnöjdhet och resursplanering samt för att bearbeta både befintliga och potentiella kunder.

Som affärsansvarig för regionen är du den som driver utvecklingen framåt och ser till att uppsatta mål nås.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du affärsdriven, strukturerad och analytisk med en hög social kompetens och förmåga att arbeta självständigt. Du är dessutom resultatinriktad, utvecklingsorienterad och har en stark vilja att driva förändringar framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ledare eller chef – vilket är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har arbetat inom plåt- eller lackeringsbranschen, men erfarenhet från försäkringsbranschen kan också vara av stort intresse. Du behärskar svenska flytande och engelska väl, har B-körkort och är van vid att arbeta i Officepaketet.

Tjänsten innebär hybridarbete, med möjlighet att arbeta från våra kontor i Skövde eller Vänersborg. Du utgår från hemmet och resor till våra avdelningar inom region väst sker regelbundet, samt besök på huvudkontoret i Malmö. Därför ser vi gärna att du bor i västra Sverige, nära någon av våra anläggningar i Jönköping, Skene, Borås, Skövde, Lidköping, Vänersborg eller Uddevalla.


Om Pierre Billackering

Pierre Billackering AB är Sveriges ledande billackeringsföretag och har under en relativt kort tid vuxit till ca 200 anställda fördelade på 25 anläggningar i Sverige, fördelade från Uppsala i Norr till Malmö i söder. Pierre Billackering AB ingår Pierre.dk Autolakering A/S som i sin Tyska IRS Holding GmbH. IRS är marknadsledare i Europa inom skadereparationer och billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har koncernen även anläggningar i Tyskland, England och Belgien. 

Läs mer på www.pierre.dk/sv/

 

Vi erbjuder dig...

möjligheten att ta en nyckelroll i en miljö full av spännande utmaningar, där du har stora möjligheter att påverka företagets framtid. För rätt person finns det goda möjligheter att göra avtryck och om du visar framfötterna tidigt får du både frihet och ansvar i ditt arbete. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får chans att utvecklas, ta initiativ och vara med och forma vår verksamhet. Med hybridarbete och flexibla arbetsvillkor har du dessutom stor frihet att påverka din egen arbetsdag.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Julia Hillerström på 079-073 48 97 alternativt julia.hillerstrom@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Pierre Billackering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.