Hoppa till innehåll
Oilmek  AB logotyp

Logistiker till Oilmek

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om Oilmek
Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder.

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster, och vi är redo att utöka vårt team med en Logistiker.
Vi söker nu logistiker med inriktning på Inköp!
Om tjänsten
Du kommer bla. att arbeta med;
- Leveransbevakning
- Artikelvård
 - Inköp
 - Förbättringsarbete av arbetssätt
 - Statistik
 - Fraktavtal
 - Prisförhandlingar av leverantörsavtal.
Din erfarenhet
Vi ser gärna att du har relevant utbildning, erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Har kunskap inom inköp- och logistikprocesser.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.
Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har stort engagemang, agerar självständigt och är bra på att lyssna och kommunicera. Du har lätt för att samarbeta. och tycker om att förhandla.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information
Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43
hakan@bahusia.se 
Välkommen med din ansökan!
Oilmek  AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Bahusia består av 1 moderbolag och 3 dotterbolag. Bahusia AB arbetar med konsulttjänster, HR-rådgivning samt är moderbolag. Bahusia Personalförmedling arbetar med Rekrytering och personaluthyrning (bemanning). Bahusia Redovisning arbetar med redovisning och löneadministration. Bahusia Utveckling är ett auktoriserat omställningsföretag som arbetar med omställning, karriärrådgivning, karriärväxling, rehabiliteringsärenden och utbildningar anpassade för företag. Företaget startades 2005 utifrån kärnvärdena branschkunskap samt individuell utveckling. Bahusia Personalförmedling är sedan 2006 ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal - Avtal för kompetensföretag arbetare och tjänstemän - tecknade med IF Metall och UNIONEN som administrativa förbund. Bahusia Personalförmedling är sedan 2016 ett auktoriserat rekryteringsföretag där vi lever upp till de krav som är ställda av branschen och näringslivet.