Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

DIGITAL MARKNADSKOMMUNIKATÖR TILL CEDOC

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Cedoc söker en kreativ och drivande Digital Marknadskommunikatör som vill stärka deras närvaro på marknaden och skapa engagerande marknadsföring. Hos oss på Cedoc brinner vi för att skapa säkra arbetsplatser och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får utvecklas och göra skillnad!

Din vardag

I denna roll kommer du att vara nyckelpersonen för vår marknadsföring. Du leder och utvecklar våra marknadsföringsstrategier och ser till att våra kampanjer når ut. Din uppgift är att skapa engagerande innehåll för våra sociala medier, nyhetsbrev och webbplats, samt samarbeta med både externa och interna team för att säkerställa bästa resultat. Med din kreativitet tar du fram material som både inspirerar och engagerar vår målgrupp. Du blir spindeln i nätet för vår digitala närvaro och ser till att vi alltid ligger steget före inom digital marknadsföring.

VEM ÄR DU?

Vi vet att du kommer lyckas i denna roll om du trivs i det lilla bolaget där vi arbetar prestigelöst och tillsammans fokuserar på att skapa en öppen och inkluderande kultur som gör att alla kan bidra på sitt sätt. Vi söker dig som har erfarenhet av marknadsföring, gärna inom SaaS. Du är kreativ och initiativrik och har ett öga för att skapa engagerande innehåll. Du är skicklig på att kommunicera och har gärna erfarenhet av CMS-system som WordPress, Adobe Creative Cloud. Erfarenhet av webbredigering och videoredigering är ett plus!

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av att skapa och implementera marknadsplaner och strategier.
  • Förmåga att utveckla och driva vår digitala närvaro.
  • Erfarenhet av att producera marknadsmaterial och utbildande innehåll.
  • Stark kompetens inom varumärkesbyggande och employer branding.
  • Erfarenhet av att arbeta datadrivet med leadsgenerering och optimering.
VILL DU VETA MER?

Tycker du att detta låter som något för dig? Då vill vi gärna höra från dig! Cedoc samarbetar med Nexer Recruit i denna rekrytering, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Karlström på telefonnummer +46 703020273 eller via e-post fredrik.karlstrom@nexergroup.com eller Amanda Eksell på telefonnummer +46 707434173 eller via e-post amanda.eksell@nexergroup.com för mer information. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-09-22.

Om Cedoc
Cedoc bistår industrier runtom i Sverige och världen med en programvara för riskbedömning, dokumentation och CE-märkning av maskiner. Det gör vi för att öka maskinsäkerheten, minska risker och olyckor och i förlängningen rädda liv, så att fler människor kan komma hem efter jobbet. Cedoc har drygt 700 kunder och vår målgrupp är främst tillverkande industri. Våra 8 anställda jobbar tätt, är prestigelösa och jordnära. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Cedoc är en del av den familjeägda industrikoncernen Proton Group.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.