Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

CNC-Operatör- Skellefteå

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner? Nu söker vår kund en ny glad medarbetare till sitt team i Skellefteå!

På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Vill du vara del i vår framgång? Nu söker vi en erfaren maskinoperatör till produktion som vill göra skillnad och driva utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer dina arbetsuppgifter vara att styra över en eller flera maskiner. I rollen förväntas du köra maskiner, göra verktygsbyten, genomföra kvalitetskontroller samt arbeta med det operationsstyrda underhållet. Utöver detta är det viktigt att delta i förbättringsarbete för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Totalt sett finns det tio CNC-maskiner på avdelningen exempelvis Mazak och Okuma varav flera med robothantering eller annan automation.

Tvåskift förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd gymnasial utbildning med inriktning maskin eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har minst 2 års erfarenhet som maskinoperatör, gärna från serietillverkande industri, specialtillverkning eller arbete som verktygsmakare. Du ska ha kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och god datorvana. Arbetet kräver att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitetstänk.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, problemlösande och strukturerad. Du har en vilja att utvecklas personligen men även en stor drivkraft att förbättra verksamhetens arbetssätt. Du tar initiativ och räds inte för utmaningar.

Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Alimak. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren