Hoppa till innehåll
AFRY logotyp

Junior konstruktör till AFRY

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta chansen att ägna dig åt konstruktion och teknisk problemlösning i världsklass! AFRYs avdelning Industrial Civil befinner sig i en expansiv fas där man har flertalet intressanta projekt i Norr och söker nu att utöka sin befintliga personalstyrka.

Här får du möjligheten att arbeta i såväl stora som mindre projekt som framför allt är mot industrisektorn.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med AFRY en junior konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Roliga och utmanande projekt att arbeta i
  • Erfarna kollegor som ger bästa väg in i yrkeslivet
Arbetsuppgifter
AFRYs byggnadskonstruktörer inom Industrial Civil har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom bland annat papper- och massaindustrin, kemi, gruva och smältverk samt övrig processorienterad industri. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering. AFRY strävar efter att leverera helhetslösningar. Genom att använda företagets breda kompetens och givande samarbeten med andra delar inom AFRY genereras starka och spännande åtaganden.

Tjänsten innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som byggnadskonstruktör med 2D- och/eller 3D-modellering av konstruktioner, alternativt utför beräkningar och dimensionering av konstruktioner. Det är en växande sektion där du blir en ny viktig pusselbit i vårat lagbygge!

Vi söker dig som
har civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom Byggteknik, samhällsbyggnad eller annan närliggande utbildning. Ett krav för tjänsten är att du hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder.

Vi ser gärna att du strävar efter att vara mångsidig och vill utvecklas att utföra både beräkningar och arbeta med modellering i 2D och/eller 3D. Vi använder oss av programvaror som Tekla, Revit, AutoCAD och FEM-design.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AFRY. Du är intresserad av teknisk problemlösning, har ett driv att utvecklas och trivs att kommunicera med kollegor och kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
AFRY logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!