Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Reservdelsingenjör till Metso

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Irma Öhlund
Telefon
Ansök nu

På grund av ökad orderingång vill vi förstärka vårt team i Skellefteå med en reservdelsingenjör på avdelningen Metals Eftermarknad - en spännande tjänst för dig med drivkraft, engagemang och god kommunikativ förmåga. Samtidigt som du kommer att rapportera till chefen för reservdelar och säljstöd i Esbo, Finland, så kommer du att vara helt integrerad i vårt kontor i Skellefteå och bli en uppskattad medlem i vår smältverksfamilj.

Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. Vi är en partner för positiv förändring.

Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt? På Metso kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Detta är din möjlighet att höja dig över vad som var möjligt igår.

Dina arbetsuppgifter
I denna viktiga roll kommer du att stödja projektteamen gällande reservdelar för leveransprojekt, i samarbete med våra produktlinjer. Du kommer att spela en viktig roll i utformningen av reservdelserbjudandena för våra kunder, vilka förväntas öka vår eftermarknadsförsäljning i framtiden.

Vad du kommer att göra:

* Hantera reservdelar för projekt genom att stödja projektutvecklingsteam med reservdelsdefinitioner för leveransprojekt. Även samordna med reservdelsleverantörer i samarbete med leveransteamet samt aktivt följa och hantera leveransen av projektreservdelar.

* Specificera produktlinjen genom att hjälpa produktingenjörer att definiera och specificera reservdelar för eftermarknadsverksamheten.

* Samarbeta med intressenter genom att ha ett nära samarbete med projektteamet, produktlinjerna, logistik- och leveransavdelningarna för att säkerställa en sömlös verksamhet. Du kommer även upprätthålla effektiv kommunikation och samarbete med alla interna intressenter för att optimera reservdelsprocesser.

Vi samarbetar med interna och externa intressenter, inklusive inköp och logistik, samt olika leverantörer. Du kommer att arbeta mot kunder runt om i världen. Vår teamkultur värdesätter samarbete och ömsesidig respekt. Även om vårt team främst finns i Esbo, Finland, har vi medlemmar över hela världen, från Kina till Chile, vilket bidrar med ett globalt perspektiv och en mångsidig uppsättning färdigheter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har många goda egenskaper och erfarenheter, men att du känner igen dig i flera av dessa:

* Du har företrädesvis en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, ex. industriell ekonomi eller liknande.

* Stark organisatorisk förmåga med bevisad förmåga att hantera flera projekt samtidigt med effektivitet och precision

* Uppmärksamhet på detaljer och ett proaktivt förhållningssätt till problemlösning, vilket säkerställer noggrannhet och noggrannhet i alla uppgifter

* Utmärkt kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med interna och externa intressenter från olika kulturella bakgrunder

* Gedigen förståelse för kostnadsstruktur och prissättning för att stödja strategiskt beslutsfattande

* Villighet att arbeta i kundgränssnitt

* Flytande engelska, både skriftligt och muntligt

* Kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt

* Flytande med MS Office, Excel, Word

* Förtrogenhet med SAP är fördelaktigt

Information och kontakt
Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier.
Du får arbeta på vårt helt nya moderna kontor i ett mycket vänligt, respektfullt och engagerande arbetsklimat med utmanande, omväxlande och intressanta uppdrag. Du får möjligheten att känna gemenskapen i projektteamen men också stå på egna ben där du har direkt kundkontakt.
Hos oss på Metso kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information. Ansöker gör du på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt. irma@wikan.se.

Observera att vi vill att du skickar in din ansökan på engelska!

Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2024-08-25, urval kan komma att ske löpande.

Denna tjänst är huvudsakligen placerad i Skellefteå men vi är glada att kunna erbjuda flexibla arbetsformer, inklusive hybridalternativ

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.