Hoppa till innehåll

Vi söker servicepersonal

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba på en arbetsplats där du kan känna dig som hemma samtidigt som du arbetar med att ge våra gäster en förstklassig service? - Då är du kanske vår nya servicepersonal på Medlefors!

Medlefors består av fyra grundpelare; folkhögskola, hotell, konferens samt restaurang och idag är vi drygt 60 medarbetare. Vi städar, bäddar, skrattar tillsammans, lagar mat, arbetar i serveringen, hänger på personaldagar, levererar fika till konferenserna och mycket, mycket mer.

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Är du den vi söker?

Är du den vi söker till vårt härliga team? Vi träffas gärna för att höra mer om dig.

Vi söker nya kollegor till hotellstäd/lokalvård, restaurang, reception och disk.

Du får gärna ha erfarenhet av hotell och restaurangbranschen, men det är inget krav.

Vi har lediga tjänster på heltid, deltid och extra vid behov. Du får gärna sammanställa allt i ett CV och skicka in till jobb@medlefors.se

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se