Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Hjullastarförare för kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om dig

Vi söker dig som är en maskinförare i hjärtat. Din kunskap är guld värd och vi ser att du som söker gärna har sen tidigare stor körvana och trivs med rollen som maskinförare samt främst har stor kunskap av gaffelhantering.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.
  • Hjullastarkort med behörighet för anläggning
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
  • Fullständigt gymnasiebetyg
Meriterande

Erfarenhet av skopa och gaffelhantering

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Är flexibel, och du måste också ha en god kommunikativ och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Tycker du att detta låter lockande och är ett arbete som skulle passa dig? Ja, då tror vi att detta är ett jobb för dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

För kommande uppdrag.

Tillträdesdag
Vid överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Maria Johansson, maria.johansson@lernia.se eller 072-254 90 09. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi hjullastarförare för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.