Hoppa till innehåll
Laitis Handels AB logotyp

Säljare av Bilreservdelar och industriprodukter till vår butik i Skellefteå

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Magnus Edlund
Email
Telefon
Laitis är en äkta Norrländsk aktör som förser marknaden med allt inom bildelar, industriprodukter, verktyg och maskiner.

Är det produkter som du tycker är intressanta att jobba med så kan detta vara jobbet för dig!

Personen vi söker är en teknisk problemlösare som tycker det bästa som finns är att ge förstklassig service åt våra kunder på en daglig basis.

I denna rekrytering kommer vi lägga större vikt på dina personliga egenskaper snarare än dina tidigare erfarenheter, även om det är meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Kanske har du en bakgrund som användare av våra produkter?

Egenskaper som vi tror är viktiga för att lyckas som säljare i vår butik är att du har mycket god servicekänsla, hög teknisk förståelse, en positiv attityd och stark initiativförmåga.

Vår verksamhet grundar sig i långsiktighet, så att du är duktig på att bygga nya och vårda befintliga relationer är en nyckelegenskap.

Vad vi erbjuder är ett omväxlande arbete där du hela tiden får chansen att utvecklas, både som person och vad gäller produktkunskap.

Laitis är ett företag där du har stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Även om vi växt och blivit fler de sista åren är det viktigt för oss med flexibilitet och att alla kan hjälpas åt då vi stundvis jobbar i högt tempo i nära samarbete med kollegor och kunder.

Vanliga arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten är utöver sedvanligt butiksarbete kundbemötande, problemlösning och offertering, exponering av varor i butik, uppackning m.m

Tillträde efter överrenskommelse

Gå gärna in på www.laitis.se och läs mer om oss
Laitis Handels AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med våra värdeord Kunskap, Service & Kvalitet som ledstjärna bedriver Laitis sedan 1962 försäljning av produkter och tjänster inom områdena bilreservdelar och industriprodukter.

Vi är kända som en problemlösare som alltid gör sitt bästa för att lösa våra kunders problem.

I Skellefteå är vi 20 personer anställda och i Laitis totalt 140 anställda.

Sedan 2020 ägs vi av KG Knutsson, men har vårt egna säte i Luleå där allting startade för över 60 år sedan.
Idag har vi 9 butiker från Kiruna i Norr till Örnsköldsvik i söder.