Hoppa till innehåll

Ekonomiassisten

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i ett internationellt företag  i den gröna omställningen? Tag då chansen att söka tjänsten som ekonomiassistent på Dongjin.

Om företaget

Dongjin är koncernens första filial i Europa, Sverige och i Skellefteå. Moderbolaget Semichem bildades för 55 år sedan och är idag börsnoterat.

Dongjin Sweden AB bidrar till den hållbara miljödrivna utvecklingen genom vår produktion vid framställningen av batterikomponenter för elfordon. Vår produkt leder till en minskning av koldioxidutsläppen i miljön.
 

Om rollen

 

Vi söker en ekonomiassistent  med förståelse för system till vårt ekonomiteam i Skellefteå. Som vår ekonomiassistent kommer du att ha en central och varierad roll.
Du kommer att ansvara för att säkerställa att all ekonomisk information är korrekt och uppdaterad, och att alla redovisningsprocesser följer gällande lagar och regler. Du kommer att ankomstregistrera leverantörsfakturor, ansvara för leverantörsreskontra samt leverantörsregistret, matcha inkommande fakturor med order, registrera och återrapportera bankbetalningar, utföra betalningsrapporter samt sköta  löpande bokföring. Vidare kommer du att vara behjälplig vid månadsbokslut med avstämningar.
Som ekonomisassistent kommer du även vara delaktig i att kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer för redovisnings- rapporterings- och bokslutsarbetet i bolaget.
 

Vi erbjuder

 

Du har nu möjligheten att komma till en rolig global miljö där det aldrig står stilla. Du kommer att trivas här om du gillar att arbeta i ett målinriktat och rörligt team med omväxlande arbetsuppgifter. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och våra 3 värderingar  ”Challenge-Co-operation-Commitment (3 C) syr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

  • Friskvårdsbidrag
  • Laddstolpar för laddning av elbil eller laddhybrid
  • Möjlighet till bonus kopplat till företagets resultat.

Om dig

 

För att lyckas i rollen behöver du vara utbildad ekonomiassistent, gärna med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt ha förståelse för olika redovisningsprinciper. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisningssystem och har ett intresse för siffror och ekonomi. Du är noggrann, analytisk och självgående. Du trivs med att arbeta i team och dela din kunskap med andra. Du är inte rädd för utmaningar och förändringar. Du vill göra skillnad i världen genom att bidra till en hållbar utveckling.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Dongjin. Vid frågor vänligen kontakta Susanne Lohman på susanne.lohman@onepartnergroup.se eller 072-224 77 55. Sista ansökningsdag är 2024-08-18. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!


 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se