Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Är du redo att göra skillnad som säljare?

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Staffare tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som säljare på Staffare kommer du att ansvara för försäljning av lantbruksmaskiner och redskap. Din huvudsakliga uppgift är att driva affärerna framåt och säkerställa att varje affär slutförs framgångsrikt. Du kommer att vara en nyckelperson i vårt engagerade team och ha möjlighet att forma din egen arbetsdag. I denna roll får du friheten att skapa och utveckla egna affärsmöjligheter, från den första kontakten med kunden till leverans och uppföljning. Du arbetar både med att skaffa nya kunder och att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Rollen kräver att du är flexibel och trivs med att ha frihet under ansvar, samtidigt som du är tillgänglig och närvarande för att möta kundernas behov på ett effektivt sätt.

Att arbeta som säljare på Staffare innebär att vara en del av ett sammansvetsat och positivt team. Teamet är uppdelat i tre avdelningar, och i din avdelning ingår sex lantbrukssäljare som är utspridda över olika orter, inklusive Skellefteå där du är baserad. Du arbetar självständigt inom ditt distrikt, och har daglig kontakt med resten av säljteamen runt om i landet.
Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag. En typisk dag kan inkludera allt från att ta emot samtal från kunder och följa upp pågående affärer till att besöka kunder ute på fältet för att driva affärer framåt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, självgående och har förmågan att hantera många uppgifter samtidigt. Återkoppling till kunder är en central del av arbetet, och det är avgörande att du tar ägandeskap över kundrelationerna för att säkerställa en hög servicenivå.

Ansvarsområdena i rollen inkluderar kundansvar, inköpsansvar och finansflödesansvar, där du säkerställer att affärerna genomförs korrekt och att betalningar hanteras effektivt. Du är också ansvarig för leveransen och ser till att allt är klart och betalt när maskinen är på plats hos kunden. Du arbetar ofta i komplexa affärer som kräver både expertis och noggrannhet. Ditt ansvarsområde är stora delar av Västerbotten. Placering på Staffare AB i Skellefteå. Sammanfattningsvis är detta en dynamisk och mångsidig roll där du får möjlighet att vara drivande i dina egna affärer, samtidigt som du är en del av ett starkt och stödjande team.


Din profil
Som en Staffare-ambassadör och säljare är du relationskapande och tar aktivt initiativ i sociala sammanhang. Du kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer, vilket hjälper dig att bygga starka och varaktiga kontakter med både kunder och kollegor. Din resultatorientering innebär att du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt och ambitiöst för att nå dem. Du är drivkraften bakom dina egna framgångar och gör vad som krävs för att uppnå ett gott resultat, samtidigt som du håller företagets mål i fokus. Din kreativitet gör att du ser utanför boxen och tänker i nya banor, vilket gör att du finner innovativa lösningar på gamla problem. Detta hjälper dig att anpassa dig till förändringar och utveckla nya strategier för att överträffa kundernas förväntningar. När problem uppstår, är du lösningsorienterad och hittar snabbt effektiva lösningar. Din förmåga att tänka klart under press och hantera utmaningar på ett strukturerat sätt gör dig till en pålitlig och respekterad medarbetare som alltid levererar. Som säljare på Staffare är du dessutom en självgående och strukturerad person som förstår att det är på fältet vi skapar affärer. Du är affärsmässig i ditt tänkesätt och har ett starkt eget driv. Eftersom du själv planerar din tid och hanterar många interna och externa kontakter är din förmåga att kommunicera och vara social avgörande. Din förmåga att snabbt sätta dig in i nya sammanhang, vara självgående och alltid sätta kunden i fokus, kompletterar de personliga egenskaper vi värdesätter högt.

För att lyckas i rollen som säljare på Staffare behöver du:
* Ha erfarenhet från branschen och en förståelse för lantbruksmaskiner
* Ha dokumenterad erfarenhet av försäljning
* Behärska svenska och engelska, både i tal och skrift
* Ha goda kunskaper i att använda data
* Ha minst B-körkort, då resor och arbete ute på fältet ingår i rollen
* Ha en gymnasial utbildning


Övrigt:
Staffare prioriterar personalens välmående genom att erbjuda regelbundna hälsoundersökningar. Varje morgon tillhandahålls en gemensam frukost för att främja en hälsosam arbetsmiljö. Dessutom ges möjlighet till friskvårdsbidrag för att stödja de anställdas hälsa och välbefinnande.

Ansökan
Staffare samarbetar med Clockwork Rekrytering i denna rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare, Petra Forsberg Kyller: 0733-51 27 09. Ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 22 september, 2024. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Staffare tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.