Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Elektriker, Caverion - Skellefteå

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (40 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion växer organiskt i befintliga kontrakt och nya och söker därför just nu fler elektriker till vår enhet i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar inom våra befintliga industriavtal eller projekt. Du kommer ha ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Viktigt är att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Då Caverion är ett företag med en bredd över många discipliner så har du stora möjligheter till att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även:
  • Daglig kontakt med kunder
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
  • Planering av eget arbete
  • Utföra tekniska serviceuppdrag
  • Återrapportering till kund
  • Lämna underlag till planerat underhåll
Din bakgrund
  • ECY-certifikat
  • Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
  • Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik
  • Meriterande med högspänningskompetens
  • Meriterande med svagströmskompetens, instrumentmontage
  • B-körkort
Kort om Caverion - Building performance
Vi formas av våra omgivningar. Genom att göra dem smarta och hållbara, ser vi på Caverion till att företag och omvärld lyckas och att människor mår bra. Vi guidar våra kunder genom hela den tekniska livscykeln – från design och konstruktion och rådgivande tjänster, till installation av fastighetstekniska bastjänster och smarta, digitala lösningar, tekniskt och industriellt underhåll samt Facility Management – för byggnader, infrastruktur, industrier och industriprocesser. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare från tio länder i norra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2023 till 2.5 miljarder euro. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast 27 oktober 2024!

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City