Hoppa till innehåll

Fritidspedagog / Lärare i fritidshem

Publiceringsdatum
02 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Skolföreningen Växa är huvudman för Bruks förskola, Björkbackens förskola, Bruksskolan och Björkskolan. Vi betonar alla människors lika värde och värnar om barns och elevers olikheter samt arbetar utifrån en kristen värdegrund. Vår vision är en skola där varje barn och elev utvecklas optimalt i kunskap, kreativitet och ansvar. Barnen och eleverna är vårt fokus, vi finns till för deras skull.

Vi söker nu en fritidspedagog till Fritids på Bruksskolan i Ursviken inför höstterminen 2024. Tjänstgöringsgraden går att anpassa, 80-100%. Bruksskolan är en mindre F-5-skola och tillsammans med arbetslaget kommer du att planera och dela ansvaret för fritidsverksamheten. Du kommer även att samarbeta med övrig personal på skolan för att skapa trygghet för alla elever under skoldagen.

Under skoldagen kan arbetet innebära att du i samverkar med lärare i klass, arbetar med mindre grupper eller ordnar rastaktiviteter. Du kan även även arbeta individuellt med elever eller eller stötta elever med särskilda svårigheter.

Tillsammans med arbetsgruppen jobbar du för att eleverna ska trivas och få möjlighet att utvecklas optimalt under skoltid och på fritids. Att anpassa verksamheten utifrån barnens behov och använda leken som ett tillfälle att lära är en också en viktig uppgift i ditt arbete.

Egenskaper

Du delar Skolföreningen Växas värderingar och vision. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hör av dig om du vill bli med i vårt härliga arbetslag där du får utveckla en skola i framkant.

Vi intervjuar löpande och anställer när vi fått rätt sökande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se