Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Document Controller

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

till vår kunds räkning sökker vi på Academic Work nu en Document Controller tför ett uppdrag i skellefteå. För vår kund är Hållbarhet grunden för deras uppdrag att bygga ett grönt litiumjonbatteri för att möjliggöra Europas övergång till en ren, koldioxidneutral energiframtid.
Låter detta spännande? Ansök idag då vi jobbar med löpande urval!Om tjänsten

Som Dokument controller kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att all dokumentation skapas, distribueras, granskas och godkänns i enlighet med dokumentkontrollprocedurerna med hjälp dokumenthanteringssystemen Autodesk Construction Cloud, Teamcenter (Product Lifecycle Management PLM), Omega 365 och SharePoint.

Du kommer att arbeta nära interna och externa intressenter genom alla faser av pågående projekt - teknik, konstruktion, idrifttagning och produktion. Du kommer också att vara en nyckelperson för att introducera leverantörer och entreprenörer till våra system och tillhandahålla utbildning för att säkerställa att procedurer följs.Arbetsuppgifter
 • Utveckla och underhålla EDMS för att säkerställa att dokumentationen arkiveras på rätt sätt.
 • Underlätta överföring, uppdatering, granskning och godkännande av befintlig dokumentation till EDMS
 • Underhålla CMDR (Contract Master Document Register) och DDM (Document Distribution Matrix) för specifika teknikprojekt - säkerställa att leveranser spåras och dokument distribueras till relevanta parter.
 • Ansvara för dokumentkontrollprogramvara och tillhörande licenser.
 • Assistera i gränssnittet mot utrustningsleverantörer och entreprenörer för deras rättidiga dokumentleveranser.
 • Koordinera med flera interna intressenter för slutförande och överlämning av projektdokument.
 • Utveckla, underhålla och kvalitetsgranska mallar och riktlinjer.
 • Tillhandahålla EDMS-utbildning för alla intressenter vid behov och stödja med att lokalisera, ladda ner, exportera rapporter, samt granska och godkänna dokument.
 • Använda strukturerad metadata för att presentera slutförandestatus för dokumentpaket.


Kvalifikationer
 • Har en relevant utbildning.
 • Deltagit i eller utfört liknande uppdrag eller projekt, kan självständigt utföra arbetsuppgifter.
 • Har mycket goda kunskaper i Engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av dessa dokumenthanteringssystem:

 • Autodesk Construction Cloud (ACC)
 • Teamcenter (Product Lifecycle Management PLM)
 • Omega 365
 • SharePoint
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se