Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Applikationsutvecklare till Schneider Electric i Skara

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren systemutvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Söker du efter en arbetsplats som erbjuder dig varierade arbetsuppgifter? Då är Schneider Electric i Skara rätt arbetsplats för dig. Sök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schneider Electric.

Om företaget

Schneider Electric är ett väletablerat företag med över 130 000 anställda från Luleå i norr till Lund i söder. Nationellt arbetar Schneider Electrics sammansvetsat med sina lokala kontor som präglas av mångfald, engagemang och närvaro. Schneider Electrics syfte är att effektivisera och skapa det mesta ur våra energiresurser på ett hållbart sätt, samtidigt som dem kombinerar energi och digital teknik till en tillgång som passar bra i vårt alltmer digitaliserade samhälle. Schneider Electrics driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik för att förverkliga sina kunders fulla potential.

Deras erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos dem är det viktigt att man trivs och känner motivation att gå till jobbet. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som applikationsutvecklare kommer du att arbeta med en variation av arbetsuppgifter där du framför allt kommer arbeta med att forma Schneider Electrics Manufacturing Execution System (MES) som redan används i Sverige och Norge. Här får du vara med och bygga en produkt som ska användas i hela världen och förutom MES levereras det även andra applikationer för kundernas önskemål. I tjänsten ingår det även support till kunder, deltagande av implementation av systemet ute hos kunder där resor och övernattning kan förekomma. Under sommaren ingår även beredskap på dagtid under två veckor.

* Arbeta med C#, .NET, Entity Framework, SignalR, och mycket mer.
* Databashantering sker huvudsakligen med MSSQL, men även PostGreSQL.
* Begränsad webbutveckling med React och jQuery.
* Källkodshantering med Git.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Flera års erfarenhet av C#, .NET och MSSQL
* Meriterande med erfarenhet av MES, PostGreSQL, Azure DevOps, React, jQuery och CI/CD
* Meriterande med kunskaper inom Clean-Architecture
* Flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Vi söker dig som känner igen dig i beskrivningen som ansvarstagande, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är en utvecklare med hög energinivå, stark drivkraft och stort engagemang för sin roll och vår gemensamma utveckling. Du ska kunna ta ansvar för dina projekt, samarbeta effektivt med teamet och lösa problem på ett kreativt och effektivt sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Afsengatan 4, 532 40 Skara
Lön: Enligt överenskommelse

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.