Hoppa till innehåll

Vikarier sökes till kvinna i Sjöbo

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Sjöbo med omnejd!

Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer.Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.

Vi ser gärna att du:

  • har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
  • kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
  • kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
  • har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

010-130 39 03

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se