Hoppa till innehåll

Odlingsmedarbetare till Kiviks Musteri i Kivik

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.

Vi söker Odlingsmedarbetare till Kiviks Musteris odling i Kivik.

Om tjänsten

I tjänsten ingår arbete i våra odlingar; växtskyddsarbete, beskärning, plockning, traktorkörning, maskinhantering mm.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom trädgårdsodling eller lantbruk och viss kompetens kring maskinunderhåll på odlingsmaskiner så att du kan arbeta med dagligt underhåll på maskinerna.

Som person behöver du vara driven, ansvarsfull och trygg i dig själv.

För att lyckas i denna roll

Vi söker dig som brinner för äpplen och utveckling av våra odlingar lika mycket som vi gör, och du drivs av att skapa goda resultat tillsammans med andra.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

Tjänsten

Tillsvidareanställning (fast tjänst) på 100% med placering på Solnäs Gård utanför Lund eller i Kivik. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten kontakta Jan Flemming Jensen, tel. 046-276 53 90.


Om Kiviks Musteri

Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se