Hoppa till innehåll

Study Director /undersökningsledare

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi på HUSEC en Study director med placering i Skåne eller Östergötland! Har du stort intresse för lantbruk och vill du vara med och utveckla växtodlingen i Sverige? Då kommer du trivas hos oss och vi med dig!

Om tjänsten

HUSEC planerar, utför och utvärderar fältförsök enligt GEP för provning av effektiviteten av växtskyddsprodukter hos grödor, grönytor och skogsplantor. Arbetet utför vi i samarbete med försöksutförare från 7 olika Hushållningssällskap och samarbetspartners i flera andra länder. Läs mer om HUSEC här!

Som undersökningsledare arbetar du nära både kollegor och kunder där du arbetar med försäljning, planering och rapportering av enskilda försöksserier. Du ansvarar för hela kedjan från försäljning och att försöksplan tas fram i samverkan med kunden till att resultaten sammanställs och rapporteras. Du kommer att verka och möta kunden på den svenska och den internationella marknaden.

Vi erbjuder en roll med stora möjligheter för dig att själv påverka och utveckla ditt dagliga arbete. Arbetet är stimulerande och roligt med varierande uppgifter under året beroende på säsong. Utgångspunkten är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led samt ett gott bemötande av våra kunder och underleverantörer. Du kommer att ingå i ett team av kollegor på Hushållningssällskapet Skåne och Hushållningssällskapet Östergötland som arbetar tätt tillsammans. Det är ett omväxlande jobb där varje dag är unik och utmaningarna är många.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen har du några års erfarenhet från växtskydd- och/eller ogräsområdet och självklart har du god förståelse för hur branschen fungerar. I grunden har du en universitets- eller högskoleutbildning inom jordbruk eller annan utbildning som vi finner relevant för tjänsten. Du har kunskaper i statistik och sammanställning samt hantering av digitala verktyg. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten, likaså mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, självgående och prestigelös. Du har ett flexibelt tankesätt vilket gör det lätt för dig att samarbeta och skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Vidare är du en strukturerad och systematisk person, du är uppmärksam på detaljer samtidigt som du kan se helheten. Du besitter en mycket god kommunikativ förmåga och sist men inte minst så har du ett stort engagemang för lantbruksfrågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Placeringsort: Skåne (Borgeby, Skepparslöv eller Sandbygård) eller Östergötland (Vreta Kloster).

Frågor om tjänsten? Hör gärna av dig så berättar vi mer. Pernilla Wahlquist, 010- 476 20 59, pernilla.wahlquist@hushallningssallskapet.se. Ulrika Dyrlund Martinsson, 010-476 20 31, ulrika.dyrlund-martinsson@hushallningssallskapet.se

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan redan nu då urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 25 augusti 2024.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet från växtskydd- och/eller ogräsområdet.
  • God kännedom om branschen genom växtodlingskompetens inom växtskyddsområdet.
  • Högskoleutbildning inom jordbruk alternativt annan motsvarande relevant utbildning.
  • Kunskaper i statistik och datasammanställning samt hantering av digitala verktyg.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande

  • Erfarenhet av sammanställning av effektivitetsdossiern (BAD) för ansökning om produktgodkännande.
  • Goda kunskaper i EPPO.
  • Goda kunskaper inom försöksstatistik.


Om arbetsgivaren - Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapen är en del av Sveriges historia. Historien sträcker sig ända tillbaka till 1791, då landets första Hushållningssällskap etablerades på Gotland. När vi kom till för över två hundra år sen var det i ett annat Sverige, där lantbruket utgjorde grunden för hela nationens välstånd. Då, när svälten var en verklighet i många svenska hushåll, behövdes ny kunskap för en mer rationell livsmedelsproduktion. Vi fortsätter idag vara en viktig aktör som utvecklar det gröna näringslivet och för att hushålla med jordens resurser. Idag består Hushållningssällskapet av 15 fristående sällskap som verkar över hela landet (Hushållningssällskapet i Skåne är ett av dessa). Drygt 700 medarbetare sysslar med rådgivning, utbildning, forskning och fältförsök och vi har ca 30.000 medlemmar. Våra kunder finns inom lantbruk, skog, offentlig verksamhet och andra näringar, främst på landsbygden. Tillsammans erbjuder vi kunskap för landets framtid. Läs gärna mer om oss på https://hushallningssallskapet.se/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se