Hoppa till innehåll

Busschaufförer sökes till Simrishamn

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu ett flertal duktiga och positiva bussförare som vill bli en del av Bergkvarabuss AB!

Att köra buss hos oss är inte bara ett arbete, det är en möjlighet att varje dag möta nya människor och göra deras resa till en positiv upplevelse. Som bussförare kommer du att interagera med barn, ungdomar och vuxna, alla med sina unika behov och förväntningar. Din roll som förare är därför både ansvarsfull och mångsidig.

Arbetsuppgifter:

Kundkontakt:

Du kommer att vara företagets ansikte utåt, vilket innebär att du förväntas bemöta alla resenärer med ett vänligt och hjälpsamt sätt. Ditt mål är att ge varje passagerare den bästa möjliga service och en trygg och behaglig resa.

Säkerhet:

Säkerheten är vår högsta prioritet. Du kommer att ansvara för att köra bussen på ett säkert och ansvarsfullt sätt, vilket inkluderar att följa trafikregler och företagets säkerhetsrutiner.

Flexibilitet:

Tjänsten kräver flexibilitet då arbetspassen kan variera och anpassas efter behov. Du behöver vara beredd att arbeta under olika tider på dygnet.

Språkkunskaper:

  • Du måste ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Behörigheter:

  • D-körkort och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) är ett krav.

Personliga egenskaper:

  • Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och har en positiv inställning. Du bör trivas med att arbeta med människor och ha en förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt och professionellt sätt.

Stationeringsort:

Simrishamn

Anställningsform:

Tjänsterna avser behovsanställningar med framtida möjligheter till utökning. Vi kommer att genomföra intervjuer och urval löpande, och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder:

  • En dynamisk arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • Möjlighet till vidareutbildning och utveckling inom företaget
  • En roll där du verkligen kan göra skillnad för människor i deras vardag


Rekryteringen sker i aktivt samarbete med Apphire Recruitment Agency

Rekrytering med egenutvecklad AI. Apphire Recruitment Agency är en ledande aktör inom AI-rekrytering och den största inom vårt område. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och en gemensam strävan efter att uppnå stora resultat.

Är du redo att revolutionera din rekryteringsprocess och få tillgång till de bästa talangerna på marknaden? Vår avancerade AI-drivna rekryteringsplattform är designad för att effektivisera och förbättra varje steg i din rekrytering. Genom att använda sofistikerade algoritmer och maskininlärning hittar vi de kandidater som passar din organisation perfekt. Upplev kraften i precision och effektivitet med vår toppmoderna lösning. Förvandla er rekrytering till en strategisk fördel.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss är ett av Sveriges största och mest mångsidiga bussföretag med över 40 år i branschen. Med en flotta på cirka 1300 fordon, inklusive moderna och miljövänliga elbussar, sträcker sig vår verksamhet över hela Sverige samt delar av Norge och Danmark. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster inklusive linjetrafik, skoltransporter, expressbussar och specialtransporter.

Vi är en del av Mekka Traffic Group och har vårt huvudkontor i Kalmar. Bergkvarabuss har en stark företagskultur som präglas av entreprenörskap, pålitlighet och en ständig strävan efter förbättring. Med över 2000 anställda och verksamhet i 30 olika orter, är vi engagerade i att leverera högkvalitativ service och bidra till hållbara transportlösningar.

Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder kollektivavtal för att säkerställa goda arbetsvillkor. Som en del av vårt team får du möjlighet att utvecklas och vara en del av en dynamisk och framåtblickande organisation. Tillsammans strävar vi efter att vara det bästa valet för säkra, bekväma och miljövänliga resor för våra passagerare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se