Hoppa till innehåll

Serveringspersonal- bemanning

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi Bemannar.nu bygger nu upp vår resursbank med kandidater som vill arbeta inom hotell-, konferens- och restaurangbranschen.

För att söka detta jobb är det ett krav att du kan intyga att du har minst 50% annan sysselsättning. Antingen studier eller annat jobb.

Vi söker efter dig som har erfarenhet av att jobba inom serviceyrket och brinner för att gekunden enpositiv upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån restaurangbranschen så är det meriterande men det viktigaste är att du är en person med servicekänsla, utstrålning,har viljan att lära och är stresstålig

Registrerar du dig med ditt CV via denna annons är du alltid sökbar i vårt system när vi får uppdrag där vi bemannar olika företag medserveringspersonal. Du blir anställd hos oss som bemanningskonsult och uthyrd på olika uppdrag.

Beskriv gärna vem du är, vilken typ av roll du säker och när du finns tillgänglig för uppdrag. De flesta av våra uppdrag är inom Arlandaregionen.

Om Vi Bemannar.nu

Vi Bemannar.nu är ett bemanningsföretag och som gör avstamp i Arlandaregionen. Vi har olika typer av bemanningsuppdrag såsom lager, logistik, spedition, servis.

Ansökan

Vi vet att behovet av serveringspersonal är stort och behöver fler kandidater i vår kandidatdatabas. Ansök nedan med ditt CV och passa även på att beskriva i ditt personliga brev, eller fritext-rutan, om vad du helst vill göra och i vilka roller du är ditt bästa jag.

Varmt välkommen att söka!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (136 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se