Hoppa till innehåll

Teknisk Förvaltare VVS till Stockholm Arlanda Airport

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Swedavia söker en Teknisk Förvaltare VVSför att stärka upp teamet på Arlanda!

Vad innebär rollen?

Som Teknisk Förvaltare har du,tillsammans med VVS-gruppen, drift-, underhåll- och utvecklingsansvar för tappvatten-, avloppssystem samt sprinklersystem på flygplatsen. Du ser till att de myndighetskrav som finns följs. Som teknisk förvaltare skapar du förutsättningar för ett effektivt och framgångsrikt underhålls- och utvecklingsarbete tex genom att upprätta kortsiktiga samt långsiktiga underhållsplaner och budget för dessa. Du följer löpande upp underhållsarbetet och ser till att ekonomi samt planeringen följs och omprioriterar vid behov.

Befattningen kan omfattas av beredskap utanför ordinarie arbetstid.

Vem är du?

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av teknisk förvaltning
  • Erfarenhet av VVS/sprinklersystem
  • Vana av arbete i affärssystem
  • Datorvana, framförallt inom Officepaketet
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du engagerad, strukturerad och social med en administrativ ådra. Du gillar att skapa och bibehålla goda relationer, är kommunikativ och bra på att presentera information på ett professionellt sätt. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i grupp.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett arbete i en miljö i ständig förändring och utveckling där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Flygplatsen präglas av högt engagemang hos medarbetarna där alla hjälps åt inom våra verksamhetsområden. Vi arbetar processorienterat för att bidra till en god leverans till våra kunder och skapa en väl fungerande arbetsplats med god stämning och bra arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Larsen, joakim.larsen@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 18 augustioch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se