Hoppa till innehåll

Teknisk förvaltare El till spännande uppdrag!

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med på vår utvecklingsresa inom elektrifiering och digitalisering på Sveriges största flygplats?

Genom ett framgångsrikt förebyggande underhåll och anläggningsutvecklingsarbete levererar vi förutsättningar för framtidens flygplats, uppfyller våra kunders förväntningar och når våra hållbarhetsmål. Vi ser att din insats är viktig för oss i strävan att nå våra mål! Välkommen till en unik arbetsplats som präglas av flygpuls och internationell atmosfär.

Vad innebär rollen?Tillsammans med ditt team har du drift-, underhålls- och utvecklingsansvar för stora delar av flygplatsens elsystem. Detta inom anläggningar för högspänning, reservkraft, UPS, laddning, belysning samt elproduktion genom solceller med tillhörande styr- och övervakningssystem. Som teknisk förvaltare skapar du förutsättningar för ett effektivt och framgångsrikt underhålls- och utvecklingsarbete tex genom att upprätta kortsiktiga samt långsiktiga underhållsplaner och budget för dessa, du följer löpande upp underhållsarbetet, ser till att ekonomi samt planeringen följs och omprioriterar vid behov.

Du stöttar även upp vårt operativa arbete genom att ingå i vår beredskapsstyrka som 1 av 10 medarbetare med beredskapstjänst var 5:e vecka, för att hantera felavhjälpning utanför ordinarie arbetstid.

Vem är du?Som person är du engagerad, strukturerad och social med en administrativ ådra. Du gillar att skapa och bibehålla goda relationer, är kommunikativ och bra på att presentera information på ett professionellt sätt.

Vidare har du:

  • el-teknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • arbetat några år med el-anläggningar
  • god kunskap i svenska i tal och skrift
  • erfarenhet av Office-paketet
  • b-körkort

Meriterande

  • erfarenhet av affärssystem, vi arbetar i IFS
  • tidigare arbetat med drift-, underhåll- och utveckling av anläggningar för högspänning, reservkraft, UPS, laddning, belysning, elproduktion genom solceller med tillhörande styr- och övervakningssystem

Vad erbjuder vi dig?En flygplats är en levande och varierande arbetsplats! Här får du utvecklas och bidra till kollegors och flygplatsens utveckling. Om våra el-anläggningar fallerar kan inga flygplan lyfta, hos oss kan du verkligen göra skillnad!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen attkontakta Thomas Olsson,thomas.olsson2@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 11 augusti och vi har möjlighet att svara på frågor om tjänsten från den 5 augusti.Vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se