Hoppa till innehåll

Energiproduktionsingenjör till Stockholm Arlanda Airport

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Swedavia söker en Energiproduktionsingenjör för att stärka upp teamet på Arlanda!

Vad innebär rollen?

Som Energiproduktionsingenjör får du ansvar för produktion och distribution av värme och kyla till Stockholm Arlanda Airport. Du leder och tar ansvar för drift, underhåll och utveckling av anläggningarna och du arbetar aktivt med energibesparing och kostnadseffektivisering. Du samarbetar inom Komfortenheten för att upprätthålla funktionsansvar för samtliga våra ansvarsområden. Du kommer även att vara företagets kylaansvarige och se till att våra miljövillkor uppfylls och att åtgärder för dessa genomförs. I detta ingår också miljörapportering till, och kontakter med, Swedavias miljöenhet och Länsstyrelsen. Då vår akvifär väcker stor uppmärksamhet i vår omvärld så kommer du även att ta emot studiebesök.

Befattningen kan omfattas av beredskap för produktion och komfortanläggningar.

Vem är du?

Vi ser att du har:

  • Högskoleingenjörsexamen eller likvärdigt
  • Praktisk och teoretisk kunskap inom kyl- och värmeproduktion samt distribution
  • Kylcertifikat
  • Erfarenhet av köldmedierapportering och guidning
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du målinriktad, engagerad, samarbetsorienterad, kommunikativ och självgående. Du har en förmåga att alltid slutföra det du påbörjat och du brinner för att utvecklas. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är bra på att snabbt komma in nya sammanhang.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett arbete i en miljö i ständig förändring och utveckling där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Flygplatsen präglas av högt engagemang hos medarbetarna där alla hjälps åt inom våra verksamhetsområden. Vi arbetar processorienterat för att bidra till en god leverans till våra kunder och skapa en väl fungerande arbetsplats med god stämning och bra arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Larsen, joakim.larsen@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 18 augustioch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se