Hoppa till innehåll

Säljande merchandiser till heltidsuppdrag på Arlanda

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en utåtriktad person som brinner för att kommunicera med människor och som vill vara ansikte utåt för ett etablerat tobaksbolag? Vi söker nu någon som vill arbeta som med merchandising på Arlanda!

Att jobba hos oss!

Hos oss kommer du få chansen att bli expert på allt som rör merchandising! Vill du bli eller är du redan en merchandiser-stjärna? Perfekt, låt oss tillsammans vidare utveckla din kunskap och expertis!

Som Merchandiser kommer du jobba med produkter från ett etablerat tobaksbolag. I butik säkerställer vi att kundens produkter är väl påfyllda, exponeras på rätt sätt och ger ett säljande och attraktivt intryck för butikernas besökare. Som Merchandiser kommer du bl.a. ha kontakt med butikens personal, ansvara för påfyllnad och skötsel, kontrollera skyltning, skylta om vid behov, lägga beställningar samt ser över lagerstatus.

För att trivas med den här typen av uppdrag tror vi att du behöver vara duktigt på att jobba självständigt och ha ett flexibelt förhållningssätt samt ha lätt för att skapa kontakt, engagera och kunna kommunicera med människor i din omgivning på ett övertygande sätt. Du kommer få jobba med ett välkänt varumärke och bör därför tycka det är kul att arbeta med och lära sig om nya typer av produkter.

Är rollen som Merchandiser rätt för dig?

  • Förväntad start för tjänsten är under september 2024
  • Heltidstjänst med arbetstider under dagtid
  • Tillsvidareanställning med inledande provanställning
  • Fast arbetsplats är Arlanda
  • Lösningsorienterad, lätt att kommunicera med personer i din omgivning och kan arbeta effektivt
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba i butik som merchandiser eller säljare
  • Bor i närheten av Arlanda
  • Körkort är meriterande

Om oss

Retail House är en Shopper Marketingbyrå med över 20 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och handeln att nå sina shoppare där köpbeslutet fattas. I Retail House får du en partner med djup insikt om hur avgörande samverkan mellan varumärke och handel är – du får en partner som förstår skillnaden mellan en shopper och en konsument.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Retail House och arbetar på uppdrag för vår kund på Arlanda. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, men senast den 4/8! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Maja Holm via telefon: 070-769 09 10 eller mejl: maja.holm@srbgruppen.se.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butikssäljare, butiksmedarbetare, butiksarbete, extrajobb

#jobbjustnu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se