Hoppa till innehåll

Engagerad och flexibel assisent

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska upplev kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, vi har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄR utförs därför med respektför individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal. I rekryteringar hos NÄRA kan kunder/anhöriga komma att läsa ansökningarna. Bakgrundskontroll kan förekomma i våra rekryteringar och utdrag ur polisens belastningsregister tas alltid uppdrag hos minderåriga. Du behöver kunna styrka din identitet och din rätt att arbeta i Sverige.

Är du den flexibla och engagerade personen vi söker?

Är du en empatisk och engagerad person? Vi söker nu noggranna assistenter med stora hjärtan till en positiv tonårstjej som bor i Rosersberg, tio minuters promenad från pendeltågsstationen. Kunden har en flerfunktionsnedsättning och vaken dubbelassistans dygnet runt.

I arbetsuppgifterna ingår förflyttningar, hjälp vid måltider, personlig hygien, stretching och träning.

I din roll kommer du att hantera medicinteknisk utrustning såsom slemsug, taklyft, ståskal, inhalator, PEP, gastrostomi och hostmaskin. Det är önskvärt att du har erfarenhet och kunskap om hur apparaterna används och vikten av korrekt rengöring då kunden är infektionskänslig.

Du har stort intresse av yrket och vi ser positivt på om du är utbildad undersköterska med erfarenhet av epilepsi. Det är mycket viktigt att du kan behålla lugnet och agera korrekt i akuta situationer, då kunden har epilepsi samt andningsproblematik.

I arbetet är även lek och annan aktivering en viktig del av arbetsuppgifterna, såsom sång, promenader, bakning, ridning, bad i pool och läsning. Är du påhittig och har en hobby som kan integreras i arbetet, t.ex. musikintresse, är det ett plus.

Som person är du flexibel och kan anpassa dig efter kundens mående och ett växlande arbetstempo – att både kunna agera snabbt när det behövs, samt att växla ner tempot. Det är viktigt att du är tålmodig och kan vänta in kunden och läsa av henne, då hon kommunicerar med ljud och mimik.

Vi söker dig mellan 18 och 50 år som är trygg i dig själv och har ett genuint intresse för att möjliggöra en vardag med hög livskvalitet samtidigt som du har säkerheten i fokus. Du har en god svenska i tal och skrift, är rökfri och inte allergisk eller hundrädd, då familjen har flera större fyrbenta vänner.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga. Vi söker dig som kan arbeta minst 50 % med varierande arbetstider. Det är viktigt att du ser detta som ett långsiktigt uppdrag.

Om du inte har ett giltigt utdrag ur belastningsregistret vill vi uppmana dig att beställa det direkt. Du kan beställa ditt utdrag via följande länk: https//polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och ladda ner det digitalt

Välkommen in med din ansökan!

Jobbtyp: Deltid, Tillsvidare

För att söka denna tjänst behöver du skapa ett konto via följande länk, https://nara.primass.se/primass/Register.aspx

Du fyller sedan i din rekryteringsprofil samt laddar upp ditt CV och personliga brev. Du kan sedan söka tjänsten under fliken "lediga tjänster".

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se