Hoppa till innehåll

Personlig assistent

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Tjänsten: Vi söker nu en personlig assistent till en glad och social 29-årig kvinna som bor växelvis i Märsta hos sin pappa. Arbete kan också förekomma i Fjärdhundra under veckorna när hon är hos sin mamma, men främst kommer det att vara aktuellt i Märsta.

Hon gillar att spela tv-spel, lyssna på musik, se på film, delta i olika sociala aktiviteter och åker också mer än gärna till badhuset. Hon har epilepsi och sitter i rullstol men kan gå med stöd och kommunicerar med enstaka ord och tecken. Arbetet omfattar främst dag- och kvällspass och innebär självständigt arbete tillsammans med uppdragsgivaren.

Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera medicinhantering, hjälpa och stötta henne med vardagssysslor, hygien, samt att vara behjälplig vid olika sociala aktiviteter.

Om dig: För att trivas i den här rollen ser vi att du är lugn, stresstålig, driven och initiativtagande som person. Du ska också vara lyhörd och kunna arbeta självständigt samtförmåga av inkännande och inlyssnande. I hemmet finns en hund, så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur och att du inte är rädd för hundar. Tidigare erfarenhet av liknande arbeten eller relaterad utbildning är en merit, men personkemin väger högt in och att ni såklart trivs tillsammans.

  • God fysisk form och vattenvana.
  • Körkort är en merit.
  • Rökfri under arbetstid.
  • Flytande i svenska, både tal och skrift.

Varför arbeta hos oss?

Som anställd hos oss får du möjligheten att bidra till en meningsfull vardag för andra, samtidigt som du utvecklas professionellt. Vi erbjuder interna utbildningar och goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Utöver det erbjuder vi också handledning och stöd i ditt dagliga arbete och ett generöst friskvårdsbidrag om du har en fast sysselsättningsgrad. Vår arbetsplats präglas av ömsesidig respekt och en stark gemenskap där varje medarbetares insats värderas högt.

Omfattning: Tjänsten är som timvikarie vid behov och omfattar främst dag- och kvällspass. Helgarbete kan också förekomma. Om du trivs bra så finns det längre fram godmöjlighet till att arbeta fasta pass på schemat.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett positivt och stöttande team som gör skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (98 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se