Hoppa till innehåll

Diskare till Arlanda

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Diskare till Arlanda

Om bolaget

Cookin grundades 2012 och är verksamma inom livsmedelsindustrin. Företaget skapar all mat för hand med färska råvaror för både flyg, tåg, livsmedelsbutiker, varuautomater och caféer. Alla menyer planeras tillsammans med bolagets kunder och skapas samt testas av företagets chefskockar, det är deras dagliga engagemang som säkerställer en förstklassig matkvalitet.

Om rollen

Som diskare på Cookin kommer du ansvara för att produktionen alltid har ren utrustning att arbeta med. Det är ett jämt flöde av disk som ska diskas under dagen. Även andra sysslor som att stöda produktionen, slänga sopor, hålla sopkärl tömda och stötta övrig verksamhet finns med som arbetsuppgifter.

Om dig

Vi söker dig som gillar när det går undan och med ett leende tar dig an dagen. Är noggrann och ser vilken viktig kugge som uppdraget spelar i vår organisation.

Du kommer att arbeta i nära anknytning till dina kollegor, vilket ställer krav på att du är en lagspelare men samtidigt att du kan vara självgående i dina ansvarsområden.

Kvalifikationer

• Erfarenhet från disk.

• God svenska.

Tillträde, omfattning och anställning

Tjänsten är på heltid schemalagd alla dagar i veckan med start så snart som möjligt. Cookin har sina lokaler vid Arlanda med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter.

Ersättning

Lön enligt överenskommelse


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se