Hoppa till innehåll

Personlig assistent 14 årig flicka St Skedvi

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sommarvik/Vik

Vi söker en Glad tjej med B-körkort som vill jobba som personlig assistent åt Astrid i sommar. Är du eller någon du känner lämplig? Astrid är en glad och sprallig tjej på 14 år med flerfunktionsstörning. Hon bor i Stora Skedvi med sin stora familj och går i särskolan i Säter.

Astrid bor i eget boende i gårdens lillstuga. Astrid har en egen bil som hennes assistenter kör henne i. Astrid förflyttar sig i rullstol, kryper, eller går i gåstol. Hon äter mest mat genom knapp på magen, utom vaniljsås förstås som hon älskar! Astrid gillar att vara ute i naturen, bada, rida och hitta på olika äventyr i vardagen. Astrid kommunicerar med vissa gester och ljud. På natten sover Astrid med CPAP som den nattvakna assistenten sköter. Astrid har epilepsi och behöver ständig tillsyn.

Du som söker bör vara kvinna, glad, trygg, gilla att vara ute och i farten. Du bör vara rökfri, ansvarstagande och pålitlig, gärna initiativrik. Du ska ha B-körkort och bör ha tillgång till bil då vi bor lantligt i Stora Skedvi. Arbetet innebär vissa lyft. Vana av barn och/eller vård är meriterande. Viktigast vid anställning är känslan att du är rätt person för oss!

OBS

Du ska vara kvinna, svensktalande, ha B-körkort (manuell växellåda) och bör ha tillgång till bil då vi bor lantligt i Stora Skedvi.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se