Hoppa till innehåll
Granitor Systems logotyp

Granitor Systems - Systemspecialist

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Granitor Systems söker en ny kollega som skall vara en del av vår spännande vardag och ingå i våra projekt där du får bidra med ditt engagemang. Du har en del/någon erfarenhet av t.ex. 800xa eller 450 men även andra system är meriterande.

Vår grupp arbetar till större del inom stålindustrin, men Granitor Systems bedriver projekt inom de flesta segment.

Din profil
Vi tror att du har viss process- eller maskinkännedom men framförallt nyfikenhet och stort intresse för det. Vi kommer stötta dig i din utveckling och säkerställa att du får växa i din egen takt. Bl. a. kommer du initialt att få en mentor som vägleder dig.

Vi sätter högt värde på människor som är öppna, nyfikna och som har öga för förbättringar i produktionsprocessen, samt tycker om och är duktig på att skapa relationer med människor inom och utanför vår organisation.

Om du tycker att det här känns intressant och rätt för dig så är chansen stor att nyfikenheten är ömsesidig.

Kontakt
Granitor Systems samarbetar med Infinity Industry Solutions i denna rekryteringsprocess. För frågor kring processen eller rollen, vänligen kontakta Peter Roswall på e-post; peter@infinitysolutions.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan som du skickar in via formuläret nedan!
Granitor Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Helhetslösningar för projekt med automation, process- & produktionsutrustning samt kraftförsörjning. För industri, infrastruktur och energi.