Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Enerco Mechpart Underhåll och Montage söker ständigt efter duktiga svetsare som vill arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda!

Kort om tjänsten

För att trivas i rollen behöver du ha rätt attityd och inställning. Som svetsare hos oss kommer du att utföra svets- och servicearbeten inom industrin. Arbeten på hög höjd, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft kan förekomma. Vi bedriver vårt arbete på plats ute hos kund, vilket innebär att du kommer att vara Enercos ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta ansvar och ha ett trevligt bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kunnig och har erfarenhet inom svetsning med metoder som exempelvis MMA och MAG. Har du dessutom erfarenhet av heta arbeten, samt säker användning av mobila arbetsplattformar ser vi det som meriterande. Säkerhet är av yttersta vikt för oss och det är därför viktigt att ha kunskap om säkra lyft, fallskydd och andra relevanta säkerhetsföreskrifter. Kommunikation med kund och kollegor är en viktig del, så du behöver kunna behärska det svenska språket.

B-körkort är meriterande för att du ska kunna ta dig ut till våra kunder. Licenser inom svetsning är också en merit.

Personliga kompetenser

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga samt en positiv inställning till ditt arbete och tar ansvar för att lösa dina arbetsuppgifter och upprätthålla en god relation tillsammans med våra kunder.

Värderingar

Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, effektivitet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.

Ansökan

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer som innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se